Bildirim
:::::SLASH FAN CLUB::::: (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
ekle direk _____________________________ -
Ekledim ikinizi de. Hoşgeldiniz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
Ekledim ikinizi de. Hoşgeldiniz.
hocam velvet revolver nasıl gruptur diskografisini indireyimmi tavsiye eder misin?_____________________________ -
Sorman hata. Şimdiye kadar indirmemiş olduğun için kahrolacaksın dinledikçe. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
Sorman hata. Şimdiye kadar indirmemiş olduğun için kahrolacaksın dinledikçe.
peki indiriyorum_____________________________ -
ekle burayı nasıl görmem benim gibi koyu slash hayranı _____________________________ -
Beni de ekle hocam. _____________________________
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year. -
-
Lütfen ekle _____________________________ -
Ekledim hepinizi. Hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar. _____________________________ -
eklermisin november rain spn 2 dakikalık solosunu her dinledğimde tüylerim diken diken olur _____________________________ -
Ekle
İmza var eklenmeyi unutmuşum -
Şarkıları çok güzel , benide ekleyin hocam _____________________________ Bach'a çizik atanlar utansın.İleri demokrasi var burada... -
ekleyin hocam _____________________________ -
Ekle hocam üstadın hastasıyım _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
"Give In To Me"
Olay budur...
http://www.youtube.com/watch?v=LJ7qXHjxj_0_____________________________ -
Ekle dostum ekle _____________________________ Özgürlük medeniyetin insana bir armağanı değildir, hiç medeniyet yokken insanoğlu çok daha özgürdü. -
Ekledim hepinizi. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X