Şimdi Ara

Şl hasreti 7 seneye cikti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her zaman takir takir top oynatan hocalari gonderdi

Ersun,Zico

Artik taraftarligi biraz askiya alma zamani geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de böyle düşünüyorum 2 tane hoca sevdim şimdiye kadar 2 sini de aziz yolladı kötü oynatanları bir türlü yollamıyor herif Allahtan basketbola önem vermiyor o kadar euro league ve avrupa ligi maçlarını izlerim ben sadece sene sonuna kadar hatta Fener şampiyon olursa bence yanarız yollamazlar bu şaklabanı başımızdan.
  • Malesef haklısın, geçmiş olsun.
  • İyi gün taraftarları toplanmış. Sizin taraftarlığınız da yenilgiye kadarmış

• Hah,beklediğim taraftar profili de geldi

Sezon başından beri zaten sürekli eleştiriyoruz zaten,memnun değiliz

Sadece artık görünen bir gerçek var onu söylüyoruz
  • Beyler tamam ağır bir yenilgi aldık fakat hemen umutsuzluğa kapanmayın. Beşiktaş puan kaybetmeye çok müsait oyun sergiliyor . İlk golü atana kadar kör dövüşü şeklinde geçiyor maçları. İlk golü atamadığı her maç sıkıntı olur Beşiktaş'a.
  • Ben Löw'ü de sevmiştim kısa vadede pek başarılı değildi ama tam sistem adamıydı onu da gönderdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kafayla daha çok çıkar. Acilen basketbol şubesindeki gibi bir yapılanmaya gidilmesi lazım, yoksa betondan anlayanların futboldan anlamadığı kabak gibi meydandayken başarı falan gelmez.
  • BlackStocking kullanıcısına yanıt
    adamlar 18 macta 45 gol atmislar daha gol atamazlarsa soyle olur diyorsun. gol atamazlarsa diye dusunulen takim fenerbahçe

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

adamlar 18 macta 45 gol atmislar daha gol atamazlarsa soyle olur diyorsun. gol atamazlarsa diye dusunulen takim fenerbahçe

Kalecinin yediği hatalı gole kadar olan kısmı izle.
  • O değilde sözde profesyonelleşmede yalan oldu. Güya bu diktatör bozuntusu elini ayağını çekecekti Terraneo takımla ilgilenecekti peeehhhhh!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İyi gün taraftarları toplanmış. Sizin taraftarlığınız da yenilgiye kadarmış

Nereye kadar iyı gün?8 yıldır sl'ye gideme,yıllardır taraftarına savunma futbolu izlettir iyi hocalari gonder sonra vay efendim bu taraftarneden döneklik yapıyor? Yok öyle yağma.Sinirden akhisarà geçtim.En azından memleket takımı.2.planda fener benim için.Gerci 13 14 sezonunda bagımı kestim fb'den halt olmaz diye.Ersun hoca kendini gösterdi.Sonra aziz yolladı arap ismail getirdi.Sonuç GS yine sampiyon.

•  Şl hasreti 7 seneye cikti

Şl hasreti 7 seneye cikti

Bu dolandırıcı gitmedikten sonra daha çok hüsran yaşarız.Sorun hocada futbolcular da değil padişahta

Bir hoca yada yönetici sivrilse başarılı olsa onu hain ilan edip 1 sene de eski günlerimize geri döndürür bu ego canavarı

• Beşikaş eksik iki maçını da kazanırsa psikolojik olarak ipleri eline alır gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackStocking

Beyler tamam ağır bir yenilgi aldık fakat hemen umutsuzluğa kapanmayın. Beşiktaş puan kaybetmeye çok müsait oyun sergiliyor . İlk golü atana kadar kör dövüşü şeklinde geçiyor maçları. İlk golü atamadığı her maç sıkıntı olur Beşiktaş'a.

Ulan takımımız 1 - 0 gibi skora yatıp he an gol yiyebilir ve 1 - 1 bitebilir üzerine top oynuyor. bjk 1 tane atınca ardı çoğu maçta geliyor. Ersun Yanal zamanında geriye düştüğümüz maçta bile çevirebiliriz, bu oyun bizde var diyebilirken şimdi olanlara bakın. vpnin eagle ve kocaman çapsızından farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackStocking

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Kalecinin yediği hatalı gole kadar olan kısmı izle.

Bizim aldığımız kötü yenilgi gerçekleri görme konusunda bazı Fenerbahçeli arkadaşları etkilemiş gibi gözüküyor. Bende kabul ediyorum Beşiktaş ilk golü atarsa çok farklı bir takıma dönüşüyor ve öne geçtiği her maç farka gidebilecek oyun oynuyor fakat ilk gole kadar her an gol yemeye ve puan kaybetmeye müsait.Bugünde şahit olduğumuz gibi.

Beşiktaş ilk golü yediği 6 maçta 10 puan kaybetti. Bugünde kaybetmesi durumunda 7 maçta 13 puan kaybetmiş durama gelecek. Bu istatistiği yazma sebebim de; ama stoperleri yoktu diyecek arkadaşlar için.

• quote:

Nerdesin cigerim?

Adamlar mac eksigiyle lider oldu

• şu canım kadroya bu durum yazık oldu. yazık yazık yazık pereirasından yönetime
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Nerdesin cigerim?

Adamlar mac eksigiyle lider oldu

Buradayım "cigerim"

Dediğim sonuna kadar takımıma inanıyorum. Kadıköy'de yenersek eksik kalan maçı kazansalar bile bir puan önümüzde oluyorlar ki bu oyunla oraya kadar gelemezler.

• Gorusuruz,umarim sen hakli cikarsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.