Şimdi Ara

SKYVISION USB 2.0 İLK YETİŞEN ALIR--120 YTL-- TAKSİT FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Skyvision ının 1-2 artısından bahsediyim:
    öncelikli olarak kart usb 2.0 olduğu için yüksek hız gerektiren HD yayınlarını alabilme özelliğine sahip.2. olarak kart ile hareketli diseqc kullanılabiliyor.3. olarak ki benim en büyük bu kartı seçmemdeki sebep; kısa devre korumasına sahip olması.laptop ımı yeni aldığım için bu özelliği benim için çok öenmliydi.sizin için de öyle olmalı.Diğer özelliklerini netten daha ayrıntılı bulabilirsiniz.

Alet ile birlikte kutusu da dahil olmak üzere dükkandan sıfır nasıl alıyorsanız aynı şekilde vericem...Kumandasının içinde pillerine varana kadar , garanti belgesi ve faturasını da kutusunun içinde olacaktır.

Kart 18.07.2007 ALINDI VE 18.07.2009 a kadar garantisi devam ediyor.. Laptop ımda kullanmaktayım....Alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden.Üzerinde milim çizik yoktur.

Kart ile birlikte hiç kullanmadığım winquest marka diseqc de yanında hediyedir.Ayrıca vista'da kurulum için progdvb programı ve kurulumu anlatan bir de dvd vericem.Sorunsuz bir şekilde vista işletim sisteminizde kullanabileceğiniz bir tv kartı.Sıfırdan farksız.Masamın üstünde sabit bir usb hub'dan bağlı bir şekilde duruyor.

FİYAT=Pazarlıksız son fiyat 120 YTL'dir.Piyasadaki internal kart fiyatına external kart ve anakartınızı yakma riski olmayan bir kart alacaksınız.

Kadıköy,Erenköy,Göztepe,Bağdat Caddesi'nde elden teslim yapabilirim.veya istenilen yerlere kargo da yapılır.

KREDİ KARTINIZ İLE DE ALABİLİRSİNİZ..İnternet üzerinden almak istediğim peşin fiyatı 143 ytl'lik bir ürüne karşılık kartı takas da yaparım..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm cevaplandı....yok mu alaaaaaan? bu fiyat kaçmaz bence sıfırdan farksız kart için..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.