Şimdi Ara

skystar2 sinyal problemi ( brtk kanalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PROGDVB DE TARATIYORUM SADECE BRTK KIBRIS , SEVİNCE RUMELİ GİBİ KANALLAR ÇIKIYOR ACABA NEDİR YANLIŞ OLAN.DİSEQ PROBLEMİ OLSAYDI BU KANALLAR ÇIKABİLİR MİYDİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

• aynısı bendede var switcte çıkmıyordu hiç direk verdim sadec bunlar çıkıypor
  • arkadaşlar anten ayarları, lnb, kablo ve diseqc leri kontrol ettirin

sağlamsa muhtemelen kartınızın bobini yanmıştır

birde kabloyu prizden alıyorsanız prizleri iptal edip kabloyu direk karta bağlayın prizlerin içinde direnç vardır kanal yakalamanızı engeller
  • ben kabloyu direk çanktan kasaya bağlıyorum arada birşey yok
    bobin nasıl yanmıştır sebebi nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

ben kabloyu direk çanktan kasaya bağlıyorum arada birşey yok
    bobin nasıl yanmıştır sebebi nedir?

lnb den yada kablolarda yada anteni karta takarken kısa devre yaptırmış olabilirsin aksi takdirde anten ayarların iyi ise ve lnb de sorun yoksa sorunsuz izlemen gerekir

birde progdvb de taratma yerine hazır kanallistesi olan powerinstall 7.6 yada 7.7 yi deneyin
    çünkü ss2 kanal tarama ile kanalları bulmakta zorlanır en güzeli hazır kanallistesi ile izlemektir
  • bende skyvison varda ben progdvb de cem tv ve brtkyı izlyebiliyorum ama kendi orijinal programında brtkyı bulamsına rağmen izleymiyor alım zayıf
    kısa devre olsa hiç seyrettirmemesi gerekmez miydi ?
    sanırım yollayacağım da gne de sorayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

bende skyvison varda ben progdvb de cem tv ve brtkyı izlyebiliyorum ama kendi orijinal programında brtkyı bulamsına rağmen izleymiyor alım zayıf
    kısa devre olsa hiç seyrettirmemesi gerekmez miydi ?
    sanırım yollayacağım da gne de sorayım

senin kartında zaten kısa devre koruması var bobinde bişey yoktur büyük ihtimal
    ve kanal taramayla kanalların çoğunu bulması lazım bence sen kabloları -antenin yönünü ve lnb yi bi kontrol ettir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    KABLO TV UYDU YAYINI AYIRAÇ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.