PROGDVB DE TARATIYORUM SADECE BRTK KIBRIS , SEVİNCE RUMELİ GİBİ KANALLAR ÇIKIYOR ACABA NEDİR YANLIŞ OLAN.DİSEQ PROBLEMİ OLSAYDI BU KANALLAR ÇIKABİLİR MİYDİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
aynısı bendede var switcte çıkmıyordu hiç direk verdim sadec bunlar çıkıypor
arkadaşlar anten ayarları, lnb, kablo ve diseqc leri kontrol ettirin
sağlamsa muhtemelen kartınızın bobini yanmıştır
birde kabloyu prizden alıyorsanız prizleri iptal edip kabloyu direk karta bağlayın prizlerin içinde direnç vardır kanal yakalamanızı engeller
ben kabloyu direk çanktan kasaya bağlıyorum arada birşey yok bobin nasıl yanmıştır sebebi nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
ben kabloyu direk çanktan kasaya bağlıyorum arada birşey yok bobin nasıl yanmıştır sebebi nedir?
lnb den yada kablolarda yada anteni karta takarken kısa devre yaptırmış olabilirsin aksi takdirde anten ayarların iyi ise ve lnb de sorun yoksa sorunsuz izlemen gerekir
birde progdvb de taratma yerine hazır kanallistesi olan powerinstall 7.6 yada 7.7 yi deneyin çünkü ss2 kanal tarama ile kanalları bulmakta zorlanır en güzeli hazır kanallistesi ile izlemektir
bende skyvison varda ben progdvb de cem tv ve brtkyı izlyebiliyorum ama kendi orijinal programında brtkyı bulamsına rağmen izleymiyor alım zayıf kısa devre olsa hiç seyrettirmemesi gerekmez miydi ? sanırım yollayacağım da gne de sorayım
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
bende skyvison varda ben progdvb de cem tv ve brtkyı izlyebiliyorum ama kendi orijinal programında brtkyı bulamsına rağmen izleymiyor alım zayıf kısa devre olsa hiç seyrettirmemesi gerekmez miydi ? sanırım yollayacağım da gne de sorayım
senin kartında zaten kısa devre koruması var bobinde bişey yoktur büyük ihtimal ve kanal taramayla kanalların çoğunu bulması lazım bence sen kabloları -antenin yönünü ve lnb yi bi kontrol ettir