Şimdi Ara

Skystar2 2.8 Digital TV Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Skystar2 2.8 Digital TV Kartı alacağım da Win7'de sıkıntı yaşar mıyım acaba?
    Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• hiç bir sıkıntı yaşamazsın şahsen kendim kullanıyorum aynı kartı
  • almışken hd modelini alın ilerde yeniden almak zorunda kalmayın derim yinede karar sizin yoksa aynı modeli ben 3 seneyi geçiktir kullanıyorum sorun yok
  • uydu bağlanabiliyor buna değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

uydu bağlanabiliyor buna değil mi?

tabikide direk pc bağlayarak normal tv kanallarını izleyebilir yayını kaydedebilir en büyük özelliği ayrıca yabancı uydular

uydu data olarak bağlanarak film resim mp3 gibi şeylerde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz

• HD modelini alırsanız daha güzel ve avantajlı olur. ProgDVB ile ek yazılımlar kullanarak şifre çözüdürüp HD kanalların keyfini çıkarabilirsiniz.
  • alabilirsin. zaten atv hd, a haber hd ve trt hd haricinde türksatta şiffresiz hd kanal yok. genelde hd kanallar şifreli oluyor. diğer kanallarında hd ye geçmesi 10 yılı bulur. o zamana kadar yeni tv kartları çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

uydu bağlanabiliyor buna değil mi?

tabikide direk pc bağlayarak normal tv kanallarını izleyebilir yayını kaydedebilir en büyük özelliği ayrıca yabancı uydular

uydu data olarak bağlanarak film resim mp3 gibi şeylerde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz

Kurulumu nasıl ?

• önce driver setup kuracaksınız
    ondan sonrada hangi dvb-s player kullanacaksanız onu kuracaksınız.
    en popüler dvb-s player Prog DVB
  • aşağı yukarı 7 senedir kullanıyorum,mükemmel bi kart
  • Skystar bitanedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir12

HD modelini alırsanız daha güzel ve avantajlı olur. ProgDVB ile ek yazılımlar kullanarak şifre çözüdürüp HD kanalların keyfini çıkarabilirsiniz.

Ben de satın almak üzereyim skystar 2 ya da skystar 3. HD modeli demişsiniz hangileri HD modeller ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetb59 Ben de satın almak üzereyim skystar 2 ya da skystar 3. HD modeli demişsiniz hangileri HD modeller ?

Skystar 3 yada 2 nin hd kanallarıda açabilen modelleri var. Onları kastettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir12 -- 16 Ekim 2012; 19:23:37 >
  • SKYSTAR3 TV yazıyor kutusunun üzerinde DVB amblemi de var.

HD mi acaba
  • Neyse satın aldım artık, gelince göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetb59

SKYSTAR3 TV yazıyor kutusunun üzerinde DVB amblemi de var.

HD mi acaba

skystar 3 hd değil.aslında hd kavramı öyle değil.hd kanallar bant genişliği ihityacıu yüüznden dvbs2 standardında sinyal yollar.siizn akrtınız dvbs standardını alır ve bu standartta sinyal yollayan hd kanalları alır.ancalk dvbs2 destekli olmalıki diğüer hd kanallarıda alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: servetb59

SKYSTAR3 TV yazıyor kutusunun üzerinde DVB amblemi de var.

HD mi acaba

skystar 3 hd değil.aslında hd kavramı öyle değil.hd kanallar bant genişliği ihityacıu yüüznden dvbs2 standardında sinyal yollar.siizn akrtınız dvbs standardını alır ve bu standartta sinyal yollayan hd kanalları alır.ancalk dvbs2 destekli olmalıki diğüer hd kanallarıda alsın

Alıntıları Göster

Anladım teşekkürler. DVB-S standartında HD yayın yapan kanallar var mı peki bildiğiniz ? Yani bendeki SKYSTAR 3 ile izleyebileceğim.

• Orijinalden alıntı: servetb59

Anladım teşekkürler. DVB-S standartında HD yayın yapan kanallar var mı peki bildiğiniz ? Yani bendeki SKYSTAR 3 ile izleyebileceğim.

türksatta promosyon kanalı var teledünyanın.o sayılmaz.hellasat 39 derecede türkçe hd film kanalı var şifrside açılıyor sanırm.denemdim en kısa sürede deniycem :) hotbirdde mtvhd var ama kart paylaşım sunucusu gerekli.eutelsat 7derecede luxe tv var.ama baba kanallar şifreli ve dvbs2 de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.