Şimdi Ara

Skyrim ve Dragon Age Origins

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirttigim oyunlar bunlar neden her zaman ok kullanmayi sevmisimdir oyunlarda ve bu oyunlarin ps3 teki oynanabilirligini merak ediyorum yorumlariniz nelerdir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skyrim grafik olarak ps3de kötüydü ve FPS düşümeleri baya fazlaydı. Pc den başka platformda oynanmamalı bence.
  • youtubedan oynanış videolarına baksan daha iyi fikir sahibi olursun bence

ayy yeter çok saçma konular görmeye başlıyorum
  • Burasi bir forum degilmi ? Boyle yaparak insanlari foruma kusturuyorsunuz gercekten cok basarilisin bu konuda. Videolarla olucak birsey degil bu bir oyundaki vurus hissini oynamadan nasil anlayamazsak bu sey videolar icinde aynidir bos bos cevap aticaksaniz burada isiniz ney ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfallker

Skyrim grafik olarak ps3de kötüydü ve FPS düşümeleri baya fazlaydı. Pc den başka platformda oynanmamalı bence.

X360'da güzeldi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: Skyfallker

Skyrim grafik olarak ps3de kötüydü ve FPS düşümeleri baya fazlaydı. Pc den başka platformda oynanmamalı bence.

X360'da güzeldi hocam.

Ps4 de dragon. Age aldim cok memnunum

• Konuyu anlamadım ps4 var ve ps3 oyunumu alacaksınız ? Yoksa sadece meraktanmı soruyorsunuz ben ikisinide oynadım iki oyunda oldukça güzel ama dragon age daha çok hoşuma gidiyor benim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Konuyu anlamadım ps4 var ve ps3 oyunumu alacaksınız ? Yoksa sadece meraktanmı soruyorsunuz ben ikisinide oynadım iki oyunda oldukça güzel ama dragon age daha çok hoşuma gidiyor benim.

Konu biraz eski pek fazla cevap gelmemisti malesef bende o sirada ps degistirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ndvia

quote:

Konuyu anlamadım ps4 var ve ps3 oyunumu alacaksınız ? Yoksa sadece meraktanmı soruyorsunuz ben ikisinide oynadım iki oyunda oldukça güzel ama dragon age daha çok hoşuma gidiyor benim.

Konu biraz eski pek fazla cevap gelmemisti malesef bende o sirada ps degistirdim

Harbiya tarihe şimdi baktımda nedne hortlatmışlarsa boşuna Hayırlı olsun ps4 iyi oyunlar ayrıca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ndvia

quote:

Harbiya tarihe şimdi baktımda nedne hortlatmışlarsa boşuna Hayırlı olsun ps4 iyi oyunlar ayrıca.

Hortlamadan oncesinde mesaj atanlar foruma kusturdu beni biraz , cok tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.