Şimdi Ara

Skyrim oyunu alta alırken atıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu alt+tab yapıp bir kaç kez oyun-masaüstü arasında gidip geldiğimde oyundan atıyor.
    Anlamadım bu durumu. Çok canımı sıkmaya başladı. Bir yardım edin lütfen.
    İnternetten baktım ses ayarlarını yapın diye yazmışlar onu da yaptım. Ama sorun geçmedi.

update 11i indirip kurdum sanırım onu kurduktan sonra oldu.

Bir de masaüstünden tekrar oyuna döndüğümde farenin imleci çıkıyor oyunda ve kaybolmuyor.

Çözümleri varsa yazarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 5 Ocak 2013; 22:14:48 >

• o fare imleci sorunu için 4-5 kere tekrarlıyorum alta alıp oyuna dönme işlemini düzeliyor
  • Evet hocam da bir çaresi vardır herhalde yani
  • fare imlecinin alt tabtan sonra gözükmemesi için şöyle yapacaksınız
    önce kısayol tuşuyla haritayı sonra görevleri açın(j) sonra alt-tab yapın. geri oyuna girerkende alt tab yaparak girin tıklamayın.bu şekilde imleç gözükmez,gözükse bile tab ile hızlı bi şekilde görev ve harita sayfalarından çıkınca kayboluyor.

oyunun alt -tabtan sonra atmaması için bi çare ben bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

fare imlecinin alt tabtan sonra gözükmemesi için şöyle yapacaksınız
    önce kısayol tuşuyla haritayı sonra görevleri açın(j) sonra alt-tab yapın. geri oyuna girerkende alt tab yaparak girin tıklamayın.bu şekilde imleç gözükmez,gözükse bile tab ile hızlı bi şekilde görev ve harita sayfalarından çıkınca kayboluyor.

oyunun alt -tabtan sonra atmaması için bi çare ben bilmiyorum

Peki dediğinizi her oyundan çıkmadan önce mi yapmam gerekiyor? Ben bilmediğim kelimelere bakıyorum o yüzden sık sık çıkmam gerekebiliyor. Yani sizin dediğinizi her seferinde yapmak biraz vakit alabilir hocam
  • evet imleç görmek istemiyorsan öyle.
    eğer ingilizcen iyi değilse telefonuna ingilizce sözlük yükle(Akıllı telefon değilse) akıllı telefonsa kolayca google translate e telefondan da girebilirsin
    yada en kötü 2 liralık bi sözlük al her seferinde alt-tab yaparken bunu yapmasan bile alt tab yapmaya o kadar vakit harcamamış olursun
    ben alt tabı sadece görevleri ve eşyaları kontrol etmek için yapıyorum mesela deadric artifacts yada spirit stone yerleri dragon shout yerleri gibi
  • Benim telefon biraz dandik. Elimde iyi sözlükler var ama alt tab ile daha hızlı sonuca ulaşabiliyorum. Sözlükten ararken biraz fazla vakit alıyor ama tabi akılda daha kalıcı olabilir orası ayrı.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgi için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stalker nasıl bir oyun ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatar*

Benim telefon biraz dandik. Elimde iyi sözlükler var ama alt tab ile daha hızlı sonuca ulaşabiliyorum. Sözlükten ararken biraz fazla vakit alıyor ama tabi akılda daha kalıcı olabilir orası ayrı.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgi için :)

hmm eğer renksiz ekran falan değilse nokiada bile symbian için sözlükler vardı ama yinede sen daha iyi bilirsin. pencere de oyna skyrimi diyecem oda bi fark yaratmıyor oyundan atmada
  • Bir iki oyun daha kurdum bilgisayara witcher 2 ile fable 3 ü. Onlarla takılayım diyorum bir süre güzel oyunlara benziyorlar skyrim gibi bol ingilizce var gibi. Sonra skyrime dönerim artık napalım
  • quote:

Bir iki oyun daha kurdum bilgisayara witcher 2 ile fable 3 ü. Onlarla takılayım diyorum bir süre güzel oyunlara benziyorlar skyrim gibi bol ingilizce var gibi. Sonra skyrime dönerim artık napalım

witcher 2 türkçeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Bir iki oyun daha kurdum bilgisayara witcher 2 ile fable 3 ü. Onlarla takılayım diyorum bir süre güzel oyunlara benziyorlar skyrim gibi bol ingilizce var gibi. Sonra skyrime dönerim artık napalım

witcher 2 türkçeydi

Hayır benimki İngilizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.