Şimdi Ara

skyrim öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler breton olarak oyunu bitirdim ama redguard olarak oynuyorum var mıdır bi öneriniz ne yapsam diye şuan sadece whiterun'da takılıp işte baditleri kesiyorum yanımada aldım bi manita dolaşıyoruz (manita dediğim o ilk ejderhayı öldürdükten sonra size bağımlılık yemini eden kız varya o)

gidip lejyona mı katılsam diye düşünüyorum

• Skyrim 2 şekilde oynarım

1: Nord olacaksın savaşçı olacaksın ve isyancılara girerek ülkeni savun kılıc kılıca çok zevkli

2:Elf yada Dark elf olacaksın ve büyücü olacaksın. Oyunda en güçlü karakterler büyücülerdir.Geleni geçeni kesersin büyülerle.Ardından imperial lara katıl.
  • Tigrerra kullanıcısına yanıt
    kanka nord ile oynadım hiç zevk almadım dark elf düşünüyorum

ama redguardlar böyle tam savaşçı gibi duruyor
  • Dark elf ol mage okulunu bitir sonra çok güçlü oluyorsun. Bir çok büyü öğreniyorsun. Birde savaşçı oynacaksan orc olmanı önerebilirim orclar çok güçlü
  • Tigrerra kullanıcısına yanıt
    orcların o günlük özelliği cidden aşırı iyi ama tipleri bozuk bea @Tigrerra
  • peki beyler bu kertenkelelerin mevzusu nedir
  • Skyrim'i assassin olarak oynamadan oynadım demeyin bence. DB ve Thieves Guild gibi 2 büyük organizasyon var sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese tek atmak istiyorsan önce wood elf açıp ardından DB ye giriceksin tüm görevlerini bitirceksin stealth takılcaksın hep ardından Thieves guilde gir sonra mage okuluna sonra companion sonrada bald college oyunun zevki sadece assasin karakterde çıkıyor
  • mr.badass M kullanıcısına yanıt
    bu kertenkele ile veya kediadamla assain iyi olur mu kertenkele okçu nasıl olur merak ettim
  • DB ney oluyor hocam beni darkbrother hood mu?

gene kaçırdı beni o hatun şimdi gene listener olucam falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko843

DB ney oluyor hocam beni darkbrother hood mu?

gene kaçırdı beni o hatun şimdi gene listener olucam falan filan

mesela benim oyundan en zevk alarak oynadığım sınıf assassin çünkü belli bir yerden çok güçlü oluyorlar. Bana göre en iyisi darkbrother hood(guild olarak en iyisi) görevleri falan çok zevkli son görevi 20 BİN altın veriyor oda ayrı bi güzel khajit te olabilirsin onlarda assassin için uygun ama tabi ırk farklılıkları sadece başlarda fark ediyor mesela ben nord asassin yaptım sneak 80 archery 90 one handed 50 yani

o ırklar sadece başlarda önemli 10 lvl a geldinmi farklar rahat kapanıyor ama assassin oynucam diyipte orc acarsan olmaz tabi

edit:Warrior musun Mage misin Thief misin Assassin misin ona göre bir ırk önericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.badass -- 6 Eylül 2013; 15:44:30 >

• Yaklaşık bir buçuk sene önce bu videoyu çekmiştim. Belki archerlar hakkında ufak bir izlenim verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 6 Eylül 2013; 16:29:59 >
  • mr.badass M kullanıcısına yanıt
    hiç thief olmadım assain genelde
  • beyler banada öneri lazım assasin olucam ama ne kullanıcaz silah olarak bide hangi ırk açayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

beyler banada öneri lazım assasin olucam ama ne kullanıcaz silah olarak bide hangi ırk açayım ?

hocam assainde anladığım kadarıyla en iyisi wood elf veya kediler ok ve hançer kullan vede light armor kullanman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko843 -- 6 Eylül 2013; 20:27:08 >
  • bu kertenkele olsam nasıl bu iyi midir

beyler skyrim'i bilen bana pm atabilir mi acaba ama quest vs db nasıl yok edilir yani a'dan z'ye forumu bu konu hakkında daha fazla meşgul etmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko843 -- 6 Eylül 2013; 21:36:04 >
  • Beyler assassin cok iyi bence bir yandan yay bir yandan hancer kullanip rakibimi alt ediyorum khajiit irkini secmenizi oneririm en guclu bosslari bile sneakla 2 3 vurusta indirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @beko843:skyrim hakkında herşeyi bana sorabilirsin arkadaşım. skyrim ana konusu vardı orayada sorabilirsin yada.

kertenkele - yada kendi adıyla "argonian":
    hastalıklara karşı %50 dayanıklı (resist disease)
    su altında boğulmaz
    silahsız yani çıplak elle daha çok hasar verir.

bunun yanında oyuna %10 lockpick özelliği ile başlar, alteration, light armor, pickpocket, restoration ve sneak skillerine +5 puanla başlar

ayrıca kullanacağın aktif skill olarak "histskin" diye bişeyi var. günde 1 defa, 60 saniyelik bir süre için canın 10 kat daha hızlı dolar.

quest hakkında söylenecek bişey yok, yapman gereken herşey haritada işaretlenmiş sadece senin gitmen gerekiyor.

dark brotherhood yoketme meselesine gelince:

windhelm şehrinde arentio isimli bi veletle konuşuyosun, riften'daki bi çocuk yuvasında bi karıdan nefret ettiğini öldürmek istediğini söylüyor. riftene gidip kadını öldür, çocuğa geri dön sana ödülünü verecek. sonra bir şehirdeyden bir kurye sana esrarengiz bir mektup getirecek. mektupta bir el işareti ve altında "we know"(biliyoruz) yazıyor. mektubu aldıktan sonra bir yatak bulup uyu, uyandığın zaman yanında astrid ile bir kulübede uyanacaksın. astridi öldürdüğün zaman dark brotherhood yoketme görevlerin başlayacak.

@WORSTCALLSTR: oyunu iyi bilen birisi olark söylüyorum, açacağın hiç bir ırk, oyunun sonuna kadar gelirsen eğer yapacağın karakteri etkilemez. sadece her ırkın kendine özgü özellikleri var ama birçoğu enchanting ile kapatılabilir eksiklikler (nordların buza ve dark elflerin ateşe dayanıklılığı gibi mesela.) assassin karakter içinde hafif zırhlar şart değil, sneak çok yüksekse heavy armor ile de sneak yapabilisiniz (mantıksız olur o ayrı mesele.)

silah konusuna gelirsek bıçak, küçük kılıçlar gibi tek elle kullanılar silahları tercih etmelisin. en iyisi bıçak elbette, ama iyice güçlenene kadar level 20 civarına kadar sabretmen gerekecek. ejderhalar seni kesinlikle zorlayacak çünkü yüzyüze dövüşen bir karakter değilsin, gizlilik kulalnan bi karaktersin. oyunda ilerleyene kadar ejderha dışında hiçbir karakterden korkmana gerek kalmayacak. şahsen ben dragon priestlre sneak ile görünmeden yaklaşabilirsem tek - en fazla 2 vuruşta alabiliyodum. ejderhalara sneak ile yanaşabilirsem ilk vuruşum genelde %50-%75 arası canını götürüyodu, ikinciye kalmadan zaten uçup gidiyolar.

perk olarak one handed, ve sneak ağacına yapış. daha iyi silah istiyosan hiç etrafta sandıklarda arama. oyunun en sonuna bile gelsen kullanacağın silahlar yine senin silahların olacak. bu yüzden blacksmith kas ve kendi silahlarını yap / geliştir. (en iyi silah dlc yüklü değilse daedric silahlar, ama yüklüyse dragonbone silahlar.) bir yandan enchanting kasarak silahlarına ek hasar verebilirsin, veya elbiselerine + skill bonus veren özellikler basabilirsin.

---bunun dışında herkese söylüyorum arkadaşlar. en iyi ırk diye bişey yok. inanın neredeyse yapılabilecek tüm karakter denemesini yaptım. high elf büyü konusunda güçlü gibi görünsede saf savaşçı high elf karakter yaptım, blacksmith olayından dolayı orc assassin yaptım, nord büyücü yaptım v.s. v.s. oyunda tüm ırklarla her türlü karakter yapılandırmasını yapabilirsiniz. kedi karakterler çok iyi assassin diye kendinizi kısıtlamayın yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.