Şimdi Ara

Skyrim 'One With The Shadows' Trophy Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben "One With The Shadows" Trophysini Kafama Taktım, Alıcam :D Thieves Guild de Darkness Returns Görevine Kadar Geldim, Bitirdim. Extra Questler Vardı Vex ve Diğer Adamda, Onlarıda Yapmaya Başladım (%80 ini Filan İptal Ederek Geçtim) Diğer Adamdan Special Questler Geldi En Sonunda. İlk Başta Summerset Shadows (Windhelm) Geldi. Onu Bitirdim 2. Olarakta The Dainty Sload (Solitude) Geldi. 2.de Bittikten Sonra Extra Questler Tekrar Açıldı 3. Ve 4. Special Questler Gelmedi.

Açılması İçin Extra Questlere Devammı Etmem Lazım Yoksa Bug da Filanmı Kaldı o.o Nasıl Yapabilirim Arkadaşlar ?

• Oyunda Platinum aldım. En gıcık trophy buydu bence :)

Elimden geldiğince anlatmaya çalışayım. Öncelikle Thieves Guild armorunun olması lazım. Sattıysan da panik yapma (ben yapmıştım) antreman yerinde parça parça var sağda solda. Whiterun, Windhelm, Markarth, Solitude şehirlerinde 5'er görev yapman lazım. Mesela senin kalan 2 özel görevin Solitude ve Markath şehrinde. Sana verdiği ufak görevler o şehirlerde değilse yapman bir işine yaramaz. Ama o şehirlerdeyse de yapman lazım iptal edince olmaz sanıyorum. En azından ben yapmıştım.
  • Bende Platinum a Kasıyorum Zaten :)

Thieves Guild Armor Var, Orda Problem Yok.

"Whiterun, Windhelm, Markarth, Solitude şehirlerinde 5'er görev yapman lazım." Açık Konuşuyum, O Extra Görevlerde Hangi Şehirde Kaç Kez Görev Yaptığımı Hatırlamıyorum. 10-15 Görev i Kendim Yapıp Geri Kalanları İptal Ederek Geçmiştim.

Şimdi Ben Extra Görevlere Tekrar Başlıcam, Solitude ve Markath da Verdiği Görevleri Kendim Yapıp Geri Kalanları İptal Ederek Geçicem, 2 Şehirdede 5er Görevden Sonra Extra Görevler Açılmassa Bilemiyorum Ne Yaparım :D Ama Anlamadığım Bir Nokta Var. Vex den 5 Görev Diğer Adamdanda 5 Görevmi Yapmam Lazım Her Şehir İçin ? Yoksa 2sinin Toplamı 5 Olsa Yetiyormu Tek Şehir İçin ?
  • Arkadaşlar,madem oyunu oynuyorsunuz size birşey sormak istiyorum,bu kasma,takılma olayları devam ediyormu PS3'te,yoksa guncellemelerden sonra oynanış duzeldimi ,bende almak istiyorum,cevap verirseniz sevinirim,teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 14 Mart 2012; 16:34:27 >
  • Lizarazu77 Ben Skyrim ın Güncellemelerini Takip Etmedim Açıkcası. En Son 1.4 ü Aldım Sanırım. 1.5 Çıktıysada Haberim Yok Skyrim Aldığımdan Beri İnterneti Pek Kullanmıyorum Ps3 de.

Arada Sırada Loading Ekrarında Donma Oluyor (%25 İhtimalle Oluyor)
    Kasma da Oluyor. Özellikle Kasarken Çok Korkuyordum Sarı Işık Alıcam Diye. Bundan Önceki 3 Ps3 dede Sarı Işık Aldım Çünkü. Ama Kasma Oyundan Kaynaklanıyormuş Senin Dediğine Göre... Sevindim Valla :D

Özet: Ne Kadar Kassada Donsada Alınması Gereken Oyun. Bence Kasmadan Filan Korkma. Al.
  • @playerkaan

Imitation Amnesty, Summerset Shadows, Silver Lining, The Dainty Sload. Bu görevlerden hangi ikisini yaptığını söylersen net yardımcı olurum :)

@Lizarazu77

Ben 1.3'le başlayıp sonradan 1.4'le devam ettim. 140 küsür saat oynadım, lag olmadı fakat donma oldu. Bazen yükleme ekranında, bazen oyun ekranında donup kalıyor oyun. Saatlerce tık demeden çalıştığı da oldu, 1 saat içinde 2 kere donduğu da. Donduğunda sövüyorsun ama devam etmek için de yanıp tutuşuyorsun öyle bir oyun :)
  • Summerset Shadows Ve The Dainty Sload Yaptım. Diğer İkisi Gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whiterun ve Markarth kalmış senin. O ufak görevler Whiterun veya Markarth'da geçiyorsa mutlaka yap iptal etme. Şu adamdan şu kadar görev bu adamdan bu kadar görev diye bir şey yok. Sana kolay gelenleri yap. En sonunda adam sana özel bir görevim var diyecek :)
  • Yapıcaz Artık :D Deadric Artifacts larla Uğraşıyorum Şimdi. 15 Tane Bulunca Trophy Vardı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.