Şimdi Ara

Skyrim : Arkadaşlar acil yardım! [Çözüldü]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıldırmış durumdayım Delphine denen bi kadınla konuşmam lazım ama kadın bana saldırıp duruyor psikopat gibi. En az 50 kez canını bitirdim dinlenip dinledip üstüme koşuyo. Bu bi bug mı ne yapmam lazım 2 saattir bu kadınla uğraşıyorum

Edit : Yaptım arkadaşlar çok sağolun aynı sorunu yaşayanlara söyliyim ben kadından kaçtım Riverwood a ışınlandım sonra tekrar kadının olduğu yere ışınlandım kadının siniri yatışmış konuştum yaptım görevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt.onl -- 30 Ocak 2012; 19:22:12 >

• Bu yardımcı olur umarım.
  • bug sahttp://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Elder_Scrolls_V:_Skyrim buraya gir ve yaptıgın gorevin ismini arama yerine yaz yeni cıkan sayfada buglar bolumunden çozmunuu gorursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt.onl

Çıldırmış durumdayım Delphine denen bi kadınla konuşmam lazım ama kadın bana saldırıp duruyor psikopat gibi. En az 50 kez canını bitirdim dinlenip dinledip üstüme koşuyo. Bu bi bug mı ne yapmam lazım 2 saattir bu kadınla uğraşıyorum

Vampir ve ya sucluysan saldırır tabi eğer bunlardan biri degilsen bugdir banada olmuştu kalktığı an hemen konuşmaya çalış ben öyle yaptım bug gecti

• En son save e geri alabilirsin yada silahlarını bırak ( r yada t tuşuydu tam hatırlayamadım yanlış olabilir ) Konuşma çıkar oradan anlaşırsın. Mesela askerlere saldırınca falanda rüşvet verebilyiorsun yada hapse giriyorsun.
  • Yaptım arkadaşlar çok sağolun aynı sorunu yaşayanlara söyliyim ben kadından kaçtım Riverwood a ışınlandım sonra tekrar kadının olduğu yere ışınlandım kadının siniri yatışmış konuştum yaptım görevi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.