Şimdi Ara

SKYPE UPDATE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar skype 5.5 versiyonunu kullanmaktayım,çok da memnunum fakat benim sorunum ne zaman skype kullanmak istesem devamlı yeni sürüm güncellemesi uyarısı alıyorum.Bunu nasıl iptal edebilirim,bi çözümü var mıdır?Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler herkese,saygılar!

• yok mu bi çözüm yolu yaww?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardian

Selam arkadaşlar skype 5.5 versiyonunu kullanmaktayım,çok da memnunum fakat benim sorunum ne zaman skype kullanmak istesem devamlı yeni sürüm güncellemesi uyarısı alıyorum.Bunu nasıl iptal edebilirim,bi çözümü var mıdır?Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler herkese,saygılar!

Al buradan kapat

SKYPE UPDATE SORUNU
  • Sayın hocam cevabın için tşkler fakat benim versiyonda böle bişe yok neyse yinede saol tşkler yok sanırım bi yolu:(
  • quote:

Sayın hocam cevabın için tşkler fakat benim versiyonda böle bişe yok neyse yinede saol tşkler yok sanırım bi yolu:(

O zaman bilgisayardan sil ve sitesinden tekrar yükle. Mutlaka en son sürümü update'lenmiş hâlde indirirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Sayın hocam cevabın için tşkler fakat benim versiyonda böle bişe yok neyse yinede saol tşkler yok sanırım bi yolu:(

O zaman bilgisayardan sil ve sitesinden tekrar yükle. Mutlaka en son sürümü update'lenmiş hâlde indirirsin.

arkadaş zaten versiyonundan memnun olduğundan dolayı update etmek istemiyor.neden silip yenisini kursunki
  • konuyu pörtletmek istemiyorum ama bende versiyonumdan memnunum . yeni sürüme geçmek istemiyorum. resimde görüldüğü şekilde bende aynı şekilde update kapalı fakat login ekranında ve loginden sonra sürekli güncelleme ekranı geliyor ve bıktım bu durumdan artık. başka bir yolla update kapatmasını bilen varsa yazabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.