Slm arkadaşlar, yaklaşık 15 günden beri e-kolay skype kullanıyorum. karşılaştığım sorunlar ;
1. Bazı zamanlar ses kalitesinde düşme oluyor ve her görüşmede ilk 10 saniye de ses karşı tarafa ağır bi şekilde ulaşıyor.
2. Örneğin 5 dakika birisiyle konuştum birden hat kesiliyor.(zaman değişken tabi ki)
3. Çevrimiçi olmama rağmen düzenli aralıklarla 30 saniye civarı çevrim dışı gösteriyor bu sorun karşımdaki skype kullanan arkadaşım da da var.
Skype kullanırken araç çubuğunda çalışan prolar : Gmail Notifier, MSSQL Server, Kaspersky İnternet Security, Emule indirme sınırı 10 Kbs' de (bağlantıyı düşürmemesi için)Linksys Cordless Telephone Kitt <=== Skype hizmeti için kullandığım telsiz
Arkadaşım e-kolay skype i silip skype in kendi sitesinden indir.Bir de öyle dene
skypede bu gibi sorunlar war skype ne kadar ii olarak gösterilsede işlemci yetmezliği internet bağlantısı yetmezliği gibi şahsen arkadaşlarımla konferans yapmazsak ya yahoo messenger yada gtalk kullanıyoruz bunların bir avantajı daha war kotalı adsl kullananlar için az bant genişliği ve skypeden daha az transfer ve kalite
Arkadaşlar benim sorunum skype de tarama yaparken makine restart atıyor ne olduğunu çözemedim makineyi formatladım yine olmadı mavi ekrana düşüyor ve resetliyor makineyi, mavi ekranı yani hatayı bir türlü göremiyorum çok hızlı bir şekilde geçiyor ve makine yeniden başlıyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı yada bana yardım edecek olan şimdiden teşekkürler.....
bende skype a giriyom mavi ekran geliyo reset atıyo silip yükledim olmadı sorun ne