Şimdi Ara

skype ile görüntülü konuşma ve ücretlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ip4 cep telefonuma ve notebook'a skype yükledim.Üyelik açtım ve birbirini ekledim,iki cihaz arasında iki ayrı oturumla açtım görüntülü konuşma yaptım,bunda herhangi bir ücretlendirme oluyor mu?

Ekleyip çagrı yap secenegini seçtim ve ip4te telefon çaldı ve video call seçeneğini işaretledim..İki cihaz arasında sorunsuz görüntü alabildim ama skype'nin sitesinde bir takım ücretlendirmelerden bahsediliyor bu durum benim yaptıgım görüntülü konuşmayı kapsıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 29 Ocak 2011; 23:55:41 >

• Hayir. Skype sadece normal telefonlari arama sirasinda para talep eder. O da zaten kontur mantigiyla calisir. Kontor un yoksa zaten seni konusturmayacaktir, endise etmene gerek yok. Skype lar arasi sesli veya goruntulu konusma bedavadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loqqo
    Hayir. Skype sadece normal telefonlari arama sirasinda para talep eder. O da zaten kontur mantigiyla calisir. Kontor un yoksa zaten seni konusturmayacaktir, endise etmene gerek yok. Skype lar arasi sesli veya goruntulu konusma bedavadir.

+1
  • teşekkürler....

fringde 1 dakikada 1 mb harcıyor görüntülü konuşmada..

Orijinalden alıntı: er-soy
    Bildigim kadarıyla operatör üzerinden yaptığın görüşmelerde, arama basına cûzi bir bağlantı ücreti alıyor.

operatör üzerinden goruntulu konuşma nasıl oluyor acaba benim ilk mesajda yaptıgım sekilden ne farkı var acaba?
  • Benim kullandığım kadarıyla eğer karşı tarafı skype listenize mail adresiyle aratıp eklerseniz ücretsiz konuşuyorsunuz; ama telefon numarasıyla aratıp eklerseniz konuşmalarda ücret talep ediliyor. Burada da yine korkmanıza gerek yok, çünkü sizin operatörünüzle bir ilişkisi yok bu işin, eğer skype'ın ücret talep ettiği bir işlemse skype kontürünüz yoksa arama yapamıyorsunuz zaten, sürpriz ücretler çıkmıyor karşınıza. Görüntülü konuşmada da bir fark yok, eğer karşı tarafın telefon modeli skype üzerinden görüntülü konuşmayı destekliyorsa ücretsiz konuşuyorsunuz. -tabi ki internet üzerinden konuştuğunuzdan kullandığınız paketin limitini aşmamaya çalışın, ne kadar bir kullanımı var bilmiyorum çünkü-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomert -- 30 Ocak 2011; 17:47:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.