Şimdi Ara

Skype Çalışmayı durdurdu hatası :( Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar gayet iyi çalışıyordu bugüne kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım hatta gereğinden iyi çalışıyodu desem yeridir. Ama bugün giremiyorum malesef, açmaya çalıştığımda direk kapatıyor kendini hata vererek. Dün muhteşem çalışan şeye bugün ne oldu? Dün gece 2de kapattım laptopumu skype ile, bugün saat 2 gibi tekrar girmeye çalıştım laptopu açar açmaz ve bu hatayı verdi. Birde sağ alttaki simgesinin içi beyaz nedense bi sorun var ama ne bulamadım

• Merhaba.beyaz olması çevrimdışı olduğunuz anlamına geliyor.skype ı silip yeniden yüklermisiniz.kendi sitesinden direkt link :
    http://www.skype.com/go/getskype-full
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49377568/mpage_1/f_/key_skype//tm.htm#49379251
    keşke çözümünü atabilseydim bende bugün bu sorunu yaşamaya başladım :) çözemedim hala
  • bendeki çözümü buldum arkadaşlar skype girişindeki şifre bölümüne yanlış şifre yazıp girmeye çalışın
    sonra asıl şifrenizi yazarak girebilirsiniz enazından bende işe yaradı
  • xp için ::C:\documents and settings\<user>\application data\skype\
    vista ve windows 7 için c:\users/<user>/appdata/roaming/skype/shared.xml dosyasını silerseniz sorun çözülüyor. microsoft umarım skype ı daha fazla kurcalayıp kullanıcıları kaçırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan592

xp için ::C:\documents and settings\<user>\application data\skype\
    vista ve windows 7 için c:\users/<user>/appdata/roaming/skype/shared.xml dosyasını silerseniz sorun çözülüyor. microsoft umarım skype ı daha fazla kurcalayıp kullanıcıları kaçırmaz.

Çok teşekkürler sorun bendede bugün başladı çoğu kişide bugün olmuş acaba niye ?
  • Olmadı Hocam keşke oldu diyebilsem ama olmadı işte bende :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütün forumlarda yazanları okudum uyguladım çözememiştim. XP de farklı bir yol deneyerek sorunu çözdüm kısaca anlatayım.

Denetim masası/program ekle kaldır dan skype ve skype call i kaldırın. daha sonra
    eğer Crome varsa ayarlar menüsünden skype kullanmayı durdurun.sonrasında
    document settings'ten aplication data klasörüne gidin ve 'skype' adı altında tüm dosyaları silin. korkmayın!
    sykpe i !!özellikle!! internet explorer dan indirin ve kurun büyük bir ihtimalle çalışacaktır.
  • Skype ı kaldır yeniden kur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Care kaldirip yeniden kurmak en son surumunu indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar skype ta eğer windows 8 kullanıyosanız. sky masaüstü veya app. kullandığınız programa göre ayrı yerlerde tutuyor gorusme gecmisini ben masaüstü kullanıyordum ve app. verilerini siliyomusum sonradan akıl ettim c:\users/<user>/appdata/roaming/skype/içinden isminizin olduğu klasoru silin kapatıp tekrar açın duzeliyor.
  • şu an sorun bende de var yeniden yüklemek de
    regedit ayarları da hiçbir işe yaramadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.