Şimdi Ara

Skype bu bilgisayarda halen bir oturum açılmış ve devam eden sorunlar silsilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attım geçen günlerde. İlk kurduğum program skype bilgisayarıma çok kullanıyorum. Ama bir sorun oluştu ve artık kullanamaz hala geldim. Şimdi ilk sorun skype açık olduğum halde insanlar beni offline görüyor ve çağrı yapamıyorlardı aynı şekilde bende kimseyi arıyamıyordum. Skype'a çık-gir yapınca bu bilgisayarda halen bir oturum açılmış yazısı çıkıyor ve giremiyorum. Görev yöneticisinden skype'ı sonlandırıyorum ama 2-3 tane açık görünüyor ve diğerleri sonlanmıyor. Daha önceden bilgisayar açılırken yavaşlatmasın diye 'msconfig'den skype kapatmıştım. Sonra 'skypeUpdater.exe'nin çalışmadığını görünce sorunun bundan kaynaklandığını düşündüm, tiki kaldırdım bilgisayarımı kapatıp yeniden açtım ama sorun hala aynıydı. Görev yöneticisinden skypeupdater.exe'ye bakıyorum ama kapalı görünüyor. El ile açmaya çalışıyorum açılıyor ama 1-2 dakika sonra kapanıyor. Lakin ben hala skype giremiyorum bu sırada. Şuanda skype girmenin hiçbir yolunu bulamıyorum lütfen yardım. Not:Skpye'i daha önceden 3 kere silip yükledim aynı sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.