Şimdi Ara

sky star 2 görüntü gelmiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 gün önce sky star 2 dijital tv kartı aldım bugün çiftli elenbi ile usta bağladı ama sadece turksattan aldı bizde öncede goldmaster vardı onu izliyoduk zaten şu andada izliyoruz onda sadece turksatından yaraelandım bilgisayara bağladım sürücüyü yükledim ama sinyal gelmiyo goldmaster ın türksatı çalışıyo neyden sorun olur ama bişey sorucam turksat yüklümüdür mesala tv menüsünü açıyorum örmüyo

• 1.progdvb kullanmanı tavsiye ederim
    2.settingsten disecq ayarlarını duzgun yap
    3.Bu en kotusu;umarım kablon kalitelidir,çünkü piyasadaki birçok "kaliteli" kablo aslında demirden ve bir çok frekansı gormuyo(bi arkadşımda boole oldu),yani bakır (25ohm du sanırım) alman gerekebilir.

Bu konuları biraz araştır(tabi dediğim ilk iki seçeneği denedikten sonra)
  • Dostum kartın düzgün tanıtıldı ise ağ bağdaştırıcıları kısmında görünecektir. Yazılımında güncel ise kanal frekanslarına göre mutlaka bulur. Kurulumu kontrol etmeni öneririm
  • ağ da teknisat sky star 2 diye falan görünüyo onu kurdum cd yide kurdum bide tv prog ramını açtınmı bi eror veriyo ve açmıyo
  • tamam driver kurulum tamamdır. Şimdi güncel bi Prog DVB kurulumu gerekli. Kurulumda kart ss2 pcı seçilip diseq ayarları varsa yapılmalı, yoksa yok diyerek devam edilmeli. Sonra görüntü gelecektir. Prog DVB son sürüm için tıkla!
  • tamam yükledim türksat 1c eurosisat ı seçtim taradı bul du ama bütün kanalların içinde logosu yeşil olanda var kırmızı olanda ki ben sadece turksatı aldım ama yinede sorun olan kanal geçişinde eror ! filter not founded ! elecard mpeg2 video decoder diye tamam deyince kanalı açıyo neden yapabilir bazen de ses geliyo görüntü gelmiyo bi daha deneyince hepsi geliyo artı kanal değişimi çok bekliyo
  • "kanal geçişinde eror ! filter not founded ! elecard mpeg2 video decoder diye tamam deyince kanalı açıyo neden yapabilir "

elecard video codeclerini bulamıyordur büyük bir olasılıkla yüklü değildir.

yüklediğin zaman sorun düzelecektir.

ses ve görüntüde gecikme pc sistemine veya anten sistemine bağlı olur.
    sinyal ne kadar iyi olursa o kadar verimli yayın alabilirsin.

logosu yeşil olanlar Şifresiz kanallardır kırmızı olanlar ise Şifrelidir.
    Bazı şifresiz kanallarda şifreli gibi gözükebilir dikkatli ol örneğin cnn türk,doğu tv gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki elecard video codeclerini nereden yükleyebilirim
  • dostum bi de progdvb klasoru altında register adında bi dos dosyası var ona tıkla. daha sonra yine progdvb klasoru içindeki filters klasorundeki register'e ve elecard mpeg2 adında ki kayıt dosyasına tıkla. umarım sorun duzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turquoise

dostum bi de progdvb klasoru altında register adında bi dos dosyası var ona tıkla. daha sonra yine progdvb klasoru içindeki filters klasorundeki register'e ve elecard mpeg2 adında ki kayıt dosyasına tıkla. umarım sorun duzelir.

olmadı googledan tarat ya da dvbskystar dan download et.
  • arkadaslar bende ayni karttan aldım ama " device not started" diye uyarı veriyor bunu nasıl hallederim
  • arkadaşım sen driveri yükleyememişsin.www.kayacenter.com adresinden 4,30 sürümünü indirip kurman gerekiyor sonra hazır bir progdvb kullan verdiğim adreste kurulumun videosu da var ordan indirip aynısını uygularsan problemin kalmaz. Kolay gelsin.
  • kardeş bendede aynı sorun vardı progdvb programı indir onu kur sorun giderilecek
  • arkadaslar driver i kuruyorum ama winlirc ayarlarini yapamiorum nasıl yapabilirim bu ayarları
  • o yarlara gerek yok progdvb prog kurduysan disegc ayrlarını yap görüntü gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mak3615

arkadaslar driver i kuruyorum ama winlirc ayarlarini yapamiorum nasıl yapabilirim bu ayarları

ben çok urastım sonra küfür edip bıraktım. onun için bi kablo almak lazım sanırım öne getirmek için. aldığın yere sor bence.
  • hazır kurulumlarda özellikle teacher autosetup ta seçiyorsun com portu işaretliyorsun ve çalışıyor herhangi bir ayar yapmana gerek kalmıyor. yaf herkes kumandada problem yaşıyor ben kanal alamıyorum yicem kafayı yaf.
  • ya kardeş wınlirc tı tıklıyorum remote bide code var oraya ne yazıcaz bide ufak parçayı nereye takıcaz art brn prog dvb yüklerken com 2 yi işaretledim doğrumu bi yardım etseniz
  • Merhaba

Kasanın arkasında sadece elindeki parçanın takılabileceği iki port var bunlar klavyenin takıldığı yerin altında yer almaktadır üsteki com 1 alttaki ise com 2 dir 2yi seçtiğine göre alttakine takman gerekiyor.
  • peki winlirc ayarını nasıl yapicaz o peog dvb yi yükledim otomatikman ayarları yapmışmıdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.