Şimdi Ara

Sky italia sd sizlere ömürmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sky italia sd yayınları sizlere ömürmü.. Bilgisi olan arkadaşımız varmı acaba .

• Forumdaki ilgi azalıyormu acaba
  • Bende sorun yok.cccam kullaniyosan kart destegi yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Cccam ile gitti evet. Sen ne kullanıyorsun ki sende sorun yok?

• cccam ile bendede gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Bende sorun yok.cccam kullaniyosan kart destegi yoktur.

hangi kartla açık sizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Cccam aldigin yere sorucaksin yeni kart destegini server larina eklememislerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Cccam aldigin yere sorucaksin yeni kart destegini server larina eklememislerdir.

açılmaya başladı ama sıkıntılar var biraz.eskisi gibi sorunsuz değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende %90 açmıyor
    Çok az skyitaly kanalı açılıyor. Sizin üyelik nerden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende %90 açmıyor
    Çok az skyitaly kanalı açılıyor. Sizin üyelik nerden acaba?

free bendekiler
    ordan burdan test aldım

• SD leri zaten açıktı(hepsi olmasa bile çoğu açıktı)HD leri bir ara komple uçmuştu ama son zamanlar da bazı HD leri yeniden açılmaya başladı(bildiğim kadarıyla 3/5 kanal,hepsi o)
    ancak belliki "birileri" çalışıyor bu konu da valla bence çok iyi çalışsınlar da açılsın şu SKYIT denen meret,yoksa HotBird gebermiş demektir ki öyle gibi de oldu şu sıralar!
    HB demek SkyIT demek,o da gittimi salla gitsin HB yi

Tavsiyem Astra 19,2 izlemenizdir,asıl baba yayınlar burada yaw veya yer durumu ve çanak büyüklüğü ile SkyUK de izlenebiliyorsa bu da çok iyi ama bana göre 19,2 hepsinden iyi

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

SD leri zaten açıktı(hepsi olmasa bile çoğu açıktı)HD leri bir ara komple uçmuştu ama son zamanlar da bazı HD leri yeniden açılmaya başladı(bildiğim kadarıyla 3/5 kanal,hepsi o)
    ancak belliki "birileri" çalışıyor bu konu da valla bence çok iyi çalışsınlar da açılsın şu SKYIT denen meret,yoksa HotBird gebermiş demektir ki öyle gibi de oldu şu sıralar!
    HB demek SkyIT demek,o da gittimi salla gitsin HB yi

Tavsiyem Astra 19,2 izlemenizdir,asıl baba yayınlar burada yaw veya yer durumu ve çanak büyüklüğü ile SkyUK de izlenebiliyorsa bu da çok iyi ama bana göre 19,2 hepsinden iyi

++

1w de baya iyi bence.

• SKY ların SKYitalia Sky Almanya ve SKY UK ortak platforma geçmesi ve ortak şifre sistemi kullanması için çalışma yürüttükleri yolunda bilgiler geliyor.
  • sky de.uk.it ortak yeni sisteme geçiyorlar SKY EUROPA tek çatı altında toplanıcaklarmış tek platforumlu yayın olucak
    bakalım seneye kokusu çıkar bu işin 4K yayınlı paltforumlu hazırlıklar başlandı kimisi kart cihaz eşleşmesine gidecek
    diyorlar kimisi farklı şifreleme sisteme gidecek diyorlar bekleyip görecezz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

sky de.uk.it ortak yeni sisteme geçiyorlar SKY EUROPA tek çatı altında toplanıcaklarmış tek platforumlu yayın olucak
    bakalım seneye kokusu çıkar bu işin 4K yayınlı paltforumlu hazırlıklar başlandı kimisi kart cihaz eşleşmesine gidecek
    diyorlar kimisi farklı şifreleme sisteme gidecek diyorlar bekleyip görecezz

bi aralar söyleniyordu yeni haber mi çıktı kaynak var mı ?
  • Yukarıda fredydextar arkadaşında söylediği gibi bu haberi ben internette ekonomi sayfalarında okudum ama pek üstünde durmamıştım , malesef dogru gibi ama bu iş için çok büyük bir yatırm yapmaları gerektiginide belirtmişlerdi
  • Ben 1989 dan beri Analog Receiver lardan başlayarak bugüne kadar geldim,yaw işin ilk yıllarından bugüne kadar hep bir şeyler "duyduk" şöyle oluyor-böyle olacak,bunlar bitiyor bunlar
    bunlar geliyor v.s v.s v.s...... bu tantana hiç bitmedi,bazıları gerçek oldu tabiki ama çoğu da hikaye kaldı yaw

Ben hiç takılmam böyle şeylere,oturur izlerim ve izlediğim de yanıma "KAR" kalır derim her zaman için sonra uzun yıllar geçmiş ise o zaman da ciddi KAR ettim diyerek hep bardağın
    Dolu tarafına bakmışımdır,size de tavsiyem aynen böyle olacaktır,fazla okumayın,özellikle "Karaköy" de fazla dolanmayın;ülen bütün bu "söylenenleri kayıt altına alsaydık çok güzel bir ROMAN çıkardı
    yaw

Hadi iyi seyirler++

• London (AFP) - Rupert Murdoch's media empire 21st Century Fox has struck a mega deal with British satellite television group BSkyB to create a pan-European pay-TV giant, the two companies announced on Friday.

BSkyB, 39-percent-owned by 21st Century Fox, said it had agreed to buy Fox's 100-percent stake in Sky Italia and its 57.4-percent interest in Sky Deutschland.

The new project, named "Sky Europe" by observers, is seen as a bid by media mogul Murdoch to strengthen his European television operations as the telecommunications sector enters the market to screen live football matches featuring some the world's biggest clubs.

Link:http://news.yahoo.com/bskyb-strikes-deal-create-pan-european-pay-tv-062926113.html

Gerisi bu linkte

• Bazı kanallar gelmeye başladı özellikle spor 1-2-3 önemliydi . Primafile larda gelişme yok
  • Bende şu anda spor paketi hariç tüm sd kanalları açık skyitaly nin

Edit: şuanda spor kanalları da açılmaya başladı. Ancak primafila kanalları halen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 14 Ekim 2014; 20:36:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.