< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 24 Mart 2025; 19:11:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Skoda Superb sunroof ses sorunu destek! (3. sayfa)

-
-
-
Tespitiniz doğru emek verip cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim. Mesajınızı kaydettim. Anlattıklarınız benim elimden gelmez. Yetkili servisteki arkadaslarla bunu paylaşacağım. Eğer çözüm bulamazsam garantisi bittikten sonra özel bir serviste yaptırırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önemli değil hocam ne demek, umarım çözersiniz.
-
Geçmiş olsun destek ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komple parçayı değiştirmişler, Ankara gibi bir yerde servis iki civatayı sıkamıyorsa servisteki usta bıraksın işi pazarda domates satan pazarcının yanında çığırtkanlık yapsın.
Direk sanayideki sunroofçu ustasına gitsin döşemeci, kaportacı sök tak yapar, arıza tespitine anladığı kadar girer, sunroofçu sorunu çözerse faturayı kessin rakamı da bayide talep etsin daha mantıklı hareket olur. Onarım aşamalarının da fotoğrafını çektirsin ayrıca.
-
Hocam bir senedir bu sesle uğraşıyorum ben. Niyetleri çözmek değil garantisi bitene kadar geçiştirmek. 5 kere servise kabul edip cam tavan degisimi dahil yaptıkları aracı gelen ses normal diye gecistirmeye çalışıyorlar. Linkedlnden paylastim paylasimima 100 tane begeni geldi skoda genel müdürüne mesaj attım mesajı gordu profilime bakti hiç bir aksiyon almıyorlar. Hukuk işlemiyor müşteri geri adım atar diyorlar. Bayramdan sonra bilirkişi raporu alıp ihtar cekcem. Bakalım sonumuz hayrolsun. Millet Çinli marka almayın kurumsallık yok müşteri memnuniyeti yok diyorlar skoda ortada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiyede garanti işlemiyor artık, 5-10 sene garantili araç almanın pek espirisi kalmadı
5-10 sene garantiyi veren bir Toyota bir de Suzuki var piyasa da. Onlarda da şartlar uyduktan sonra ( bakım zamanında dikkat etme) garanti işliyor özellikle Toyota'da kolay kolay garanti sorunu olmaz.
-
Koreliler çinliler falan da 5 yıl veriyor
Doğru söylüyorsunuz, sifir araba almamizdaki mantık arabayla ugrasmayim, başıma iş açmasın kafam rahat bineyim. Ancak firmalar üstüne düşeni yapmıyor.
Ikinci el arac aliyim diyosun ancak burada da yine ülkemize has bir durum var ikinci el araç sıfırdan daha pahalı ya da yakın fiyatlaniyor. İlanlara bakarken bu seferde buna bu parayı verene kadar sifir alirima geliyosun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X