Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
2
Favori
96.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Octavia 1.6 tdi elegance aracimi alali bir sene oldu, 11300 km yol yaptım. Bugun yillik bakımını yaptırdım. Daha fazla vereceğimi düşünüyordum ama bir miktar indirimle 340 liraya maloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlr skodanın kullanmış olduğu DSG şanzımanlarda kuru şanzıman olarak tabir edilenlerdenmi? yani wv gurubunda kullanılanlardanmı ?
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Octavia'yı kastediyorsunuz sanırım. 7 ileri kuru tip şanzımandır VW Golf ve Jetta gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Octavia'yı kastediyorsunuz sanırım. 7 ileri kuru tip şanzımandır VW Golf ve Jetta gibi.

evet üstadım yeni skoda oct. tdi dsgden bahsediyorum. Evet 3.nesil dsg varmış duyumlarıma göre eski sorunların çözüldüğü bir nesil(miş)... Yakıt değerleri hakkında bilginiz varmı ?
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tam bilmiyorum yakıt tüketimini, otomobil genelde "yeni skoda octavia" başlığını takip etmenizi öneririm ancak.

Leon, Golf ve Octavia'da dediğiniz gibi 3. nesil denilen dsg kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Sorunlar bitti diyen de var, devam ediyor diyen de var.
  • octavia 1.6 tdi elegance'nin kronik sorunları var mıdır arkadaşlar
    ikinci el almayı düşünüyorum
    en sorunsuz modeli hangisi, 2009-2013 arasında? bir de 2010 ile 2013 arasında çıkan 1.6 tdi elegance araçlarda donanım açısından farklar var mı?
  • en sorunsuzu elbette yeni çıkan yeni platforma oturtulan olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

en sorunsuzu elbette yeni çıkan yeni platforma oturtulan olması gerekir.

otomobil piyasası öyle olmuyor ama dostum, bir markanın 2012 modeli 2013 modelinden daha sorunsuz olabiliyor.

bunu merak ediyorum, böyle gözle görülür bir durum var mı diye.
  • 2013 model 1.6 TDI Octavia'nın Elegance'ı ile Elegance CR'ı arasındaki fark nedir, bilen var mı? (Sahibinden.com böyle bir ayrım yapılmış, çözemedim.)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.