Şimdi Ara

Skoda Kodiaq Ana Konu (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.607
Cevap
91
Favori
454.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skoda firması bir araç çıkarıp sattığında bir yıl sonra o araca görsel makyaj değilde donanım seviyelerini arttırarak güncelleme yoluna giriyor, bir yönden mantıklı da oluyor. Örneğin süperb orta donanım seviyesinde bi-xenon farları standart yaptı. 2018 yılı Ocak ayında kodiaq küçük kardeşi Karoq sahneye çıkacak. (Doğal olarak Kodiaq tan daha yenilikçi olacak hayalet gösterge vs.) Ve skoda genel müdürünün yapmış olduğu açıklama Karoq tüm donanım seviyelerinde led farlar standart olacak. Hal böyle iken Kodiaq ambition a led farları, geri görüş kamerasını vb., prestige donanıma hayalet gösterge vb. donanımları getirerek güncelleme yapacağı kanaatindeyim. Sizler neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?
  • erzurummm25 E kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine katılıyorum .Aynı segment çıkarılabilen 7 koltuklu dizel otomatik 5008 geldikten sonra tüm kozlarını oynamak zorunda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojaverok

    Söylediklerine katılıyorum .Aynı segment çıkarılabilen 7 koltuklu dizel otomatik 5008 geldikten sonra tüm kozlarını oynamak zorunda.

    Alman ve Fransız algısına birde bu vergi oranları eklenince iyice işin içinden çıkılmaz oldu. Ama şu da bir gerçek ki Pejo yeni 3008 le resmin devrim yaptı:) 5008 gerçekten güzel ama Renault Koleos un 165.000 TL gibi bir rakamdan başlaması 5008 fiyatını nasıl etkileyecek merak ediyorum:)
  • Dizele pek yatırım yapacaklarını sanmıyorum arkadaşlar.Hatta volvo dizel motor üretmeyeceğini açıkladı.Aşağıda ülkelerin dizel yakıtla ilgili aldıkları kararlar var.Bende hep merak etmiştim toyota neden neden hep hibrit üretiyor diye.Adamlar geleceği şimdiden görmüş sanırım.

    FRANSA: Avrupa’da en yüksek oranda dizel araç satılan ülke Fransa olmasına rağmen, Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, 2020 yılından itibaren dizel araçların şehre girişini yasaklamayı planladığını açıkladı.
    İNGİLTERE: Londra’nın yeni seçilen belediye başkanı Sadiq Khan, göreve gelir gelmez, Londra’da yılda yaklaşık 10 bin kişinin hayatını kaybetmesine yol açan ulaşım kaynaklı (NOx ve Partiküller) hava kirliliğine karşı aksiyon planlarını açıkladı.
    HİNDİSTAN: Yeni Delhi’ye dizel araç giriş yasaklandı,
    ÇİN: Hibrit ve elektrikli araçlar tüm vergililerden muaf tutulmaya başlandı.
    İRAN: Petrol üreticisi olan bu ülke bile yüzde 90 olan ithalat vergisini 2015 Mayıs ayında hibrit araçlar için sıfıra düşürdü.
    HOLLANDA: 2025 senesinden itibaren ülkede konvansiyonel motorlu (dizel veya benzinli) araçların satılmasını yasakladı.
    Meksika'nın başkenti Meksiko'da yapılan C40 Kentleri Belediye Başkanları Zirvesi, kentlerde hava kalitesinin geliştirilmesi ve karbon emisyonlarının azaltılması amacıyla tarihi bir adıma tanıklık etti.

    C40 Kentleri olarak da bilinen "Büyük Kentler İklim Liderlik Grubu" tarafından yapılan açıklamaya göre, zirveye katılan Paris, Meksiko, Madrid ve Atina belediye başkanları yayımladıkları ortak bildiriyle dizel yakıtlı araçları 2025 itibarıyla trafikten tamamen men etmeyi taahhüt ettiği bildirildi.

    Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, Meksiko Belediye Başkanı Miguel Angel Marcera, Madrid Belediye Başkanı Manuela Carmena ve Atina Belediye Başkanı Giorgos Caminis tarafından imzalanan bildiride başkanlar, "Elektrik, hidrojen ve melez yakıtlı araç kullanımını ellerindeki tüm yetki ve imkanlarla teşvik etme" sözünü verdi.

    Liderler ayrıca bisiklet kullanımını ve yaya ulaşımını teşvik etmek için de adımlar atacaklarını ifade etti.

    Hollanda Parlamentosu Nisan 2016'da 2025 yılından itibaren dizel araçların satışını yasaklayan bir yasa tasarısını onaylamıştı.

    Almanya da elektrikli otomobil üretimini teşvik için benzinli ve dizel araçların satışını 2030 yılından itibaren yasaklamayı planlıyor.
    NORVEÇ: Hollanda’ya benzer bir kararı parlamentosundan geçirdi.
    kodiaq la pek alakası yok ama bilgilendirme için yazdım arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsahin -- 22 Haziran 2017; 16:42:58 >




  • erzurummm25 E kullanıcısına yanıt
    3008 - 5008 pejo olarak görmüyorum :) . Fiyatı koleosa göre değil de 3008 göre ayarlarlar bence . Full 3008 le boş 5008 fiyatı aynı olur insanları ikilemde bırakrlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün biraz inceledim aracı. Bagajla arka koltuklar arasındaki boşluklar bana garip geldi.








    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Golf.7 kullanıcısına yanıt
    Arka koltukların ileri geri hareket özelliğinden kaynaklıdır. Yatırılsa ya da tam arkaya çekilmiş olsa muhtemelen kapanıyordur o boşluk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf.7 kullanıcısına yanıt
    Norman bir durum,arka koltuk sırtlık acıları ayarlanabiliyor,resimde muhtemelen dik konumda ve koltuklar öne çekilmiş vaziyette..
  • Selamün aleyküm arkadaşlar . Hayırlı cumalar.Fiyat alırken hiç indirim alanınız oldumu liste fiyatına göre.Aldısanız ne kadarlık bi indirim aldınızı yazarmısınız .Bende sipariş verdimde pazarlık etmeyi düşünüyorum.Aklımda bir rakam belirsin diye önceden sizlere sorayım dedim.
  • fsahin F kullanıcısına yanıt
    a.s. hayırlı cumalar,
    indirim hiç yapmamışlardı bana.
    ama siz yinede zorlayın illa 1-2 olabilir.
    şimdiden iyi bayramlar
  • Golf.7 kullanıcısına yanıt
    sırt kısmı geriye gidebiliyor ondan dolayıdır. tam yatırın, boşluk kalmaz.
  • Hocam 1 lira bile inmediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsahin

    Selamün aleyküm arkadaşlar . Hayırlı cumalar.Fiyat alırken hiç indirim alanınız oldumu liste fiyatına göre.Aldısanız ne kadarlık bi indirim aldınızı yazarmısınız .Bende sipariş verdimde pazarlık etmeyi düşünüyorum.Aklımda bir rakam belirsin diye önceden sizlere sorayım dedim.

    İndirim mi, aklınızdan bile geçirmeyin yok öyle birşey. Aracı bulmussaniz yapışın :)

    Bende indirim vs hiç almadim. Bindirimsiz aldığıma şükür :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha indirim yok haziran başı 1000 tl zam oldu zannedersem her ay başı 1000 tl zam olur bize hemen yansıttılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Bursa'da gördüğüm ambition donanım kırmızı Kodiaq. Sadece siyah ve kırmızı renk ile çok güzel olmuş. Bu jantlar özel mi? Bilen var mı? Çok büyük yanaklara rağmen fena durmuyor




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç skodaturkey forumundan redkodiaq nickli arkadaşın arabası. Jantlar standart sonradan dikiz ayna kapakları ve jantlar piano black boyanmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dou147

    Bu araç skodaturkey forumundan redkodiaq nickli arkadaşın arabası. Jantlar standart sonradan dikiz ayna kapakları ve jantlar piano black boyanmış.


    Bence süper durmuş hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: munadi

    Geçen hafta sürücü kapısı tarafından bir ses duyuyordum, foruma da yazmıştım ama bugünlerde geçmiş gibi. İnşallah duymam bir daha. Çünkü sese karşı çok hassasım.

    Ama ekran tarafından bir ses duymadım. Duyarsam yazarım buraya.

    Hocam araç güneşin altında kalınca çok sıcak günlerde, ve klima yeni açıldığında aracın konsolundan çıt çıt diye genleşme sesleri gelebilir. Öyle sesler olursa onları kafanıza takmayın. Trim sesi değil.

    Müzik dinleyerek kullanıyorsanız kolay kolay bu genleşme seslerini dahi duymazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 27 Haziran 2017; 17:52:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin uzun E kullanıcısına yanıt
    Merhaba Engin Bey,

    Aracınızı hangi bayiden aldınız?
  • Arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı.

    Ben de aracı bir bayide inceledim. İncelediğim araç en üst donanımlı paket (Prestige) idi ve spor direksiyon simidi vardı. Ben ise bu aracı alırsam orta donanım seviyesi olan Style paketini almayı düşünüyorum ancak merak ettiğim konu, bu paketteki direksiyon simidi de spor direksiyon simidi midir? Web sitesi ve katalogda incelediğim kadarı ile, giriş ve orta donanım seviyelerindeki direksiyon simitleri normal, spor değil. Ancak bayideki satış görevlisi bana Style paketinin direksiyon simidinin de, Prestige pakette olduğu gibi spor direksiyon simidi olduğunu söyledi. Bu nedenle benim de kafam karıştı. Bir de siz değerli kodiaq kullanıcıları ve kullanıcı adaylarından sormak istedim.

    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.