Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
30
Favori
127.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 250bin liraya bu araba zor satilir, sahsen c5 varken skodaya bakmak akilima bile gelmez. Kaldi ki 2008 bile karsinda cok buyuk rakip. Max 210 anca etmesi lazim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk etapta gelecek araçlar hayalet ekran + panoramik tavan + full led farlı 1.0 dsg olacakmış. Fiyat 215 bin lira civarı konuşuluyor. Bu bilgiye bayi üstü bir yetkiliden ulaştım. Ama net bitmiş bir şey yok denildi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: from_anatolia

    İlk etapta gelecek araçlar hayalet ekran + panoramik tavan + full led farlı 1.0 dsg olacakmış. Fiyat 215 bin lira civarı konuşuluyor. Bu bilgiye bayi üstü bir yetkiliden ulaştım. Ama net bitmiş bir şey yok denildi.
    Benim aldigim bilgi de bu ekstralari araclari yuzde 50lik vergi dilimine sokmaya calisacaklari yonundeydi. Bahsettiginiz gibi donanimli 1.0 tsi ya da donanimsiz 1.6 tdi’in 200-215 bin tl araliginda olmasini bekliyorlarmis ama net birsey yok dediginiz gibi.


    Fiyat 214-215 i astiginda zaten direk vergi dilimi degisikliginden 230lari buluyor. Bu fiyat olursa da pek bir albenisi kalmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    215’e kadar donanımlı 1.0 dsg’ye fitim hatta opsiyonlamak için uğraşıyorum. Ama 220-230 bandına çıkarsa geri adım atarım. 2008’in liste fiyatı allure donanım için 252 bin lira oldu bugün. 215’e donanımlı Kamiq piyasa şartlarına göre ideal duruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skoda satış müdürünün, Kamiq'i yüzde 50'lik ÖTV vergi dilimine girmesini sağlamaya çalıştıklarını belirtmişti. Bu da arabanın maksimum fiyatının 212bin tl olacağı anlamına gelir. En küçük bir kur yükselmesinde dilimin aşabileceğini de göz önüne alabileceklerini düşünüyorum o nedenle arabanın 200bin civarında olacağını düşünüyorum. Açıkçası benim 1.0 motor için beklediğim fiyat 190-195 bin tl. Bu aracın fiyatının golf'ün üzerine çıkabileceğini düşünmüyorum, Skoda şu an ki piyasanın gazına gelip yüksek girerse rakiplerinin arasında ezileceğini düşünüyorum.
  • 190 bin derlerse, fabia'mı satıp kamiq'e geçerim.
  • Keremcet01 K kullanıcısına yanıt
    Aynı renk ben de opsiyonladım. Bakalım hayırlısı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Keremcet01 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi bayilerden opsiyonladınız acaba? İstanbulda opsiyonlayan bir bayi bulamadım.
  • Merhaba, yaklaşık 6 aydır SUV bakıyorum, Ocak ayında Peugeot 2008 için listeye yazıldım ancak sıra gelene kadar Peugeot'nun yaptığı fırsatçılık! nedeniyle 6 ayda 60 bin lira zam yapıldı araca. Kur sabit ve yurtdışı fiyatlarda değişiklik olmamasına rağmen her ay 5-10 koyarak devam ediyorlar. Memlekette kazıklanacak çok insan olduğu için 300 de yapsalar alacak bir kesim vardır :) o kesim de 1-2 ay içinde araçlarını aldıktan sonra bu fiyatlarla devam edebilecekler mi göreceğiz..

    Neyse tabi ki bu fiyatlardan sonra 2008 sevdamdan vazgeçip Skoda Kamiq araştırmaya başladım bir süredir. Bayiler ya kapora almıyor ya da ilk gelecek parti opsiyonlandı diyorlar. Donanım ve fiyatlar yakında belli olacak sanırım, sonrasında Ağustos partisine yazılmayı düşünüyorum inşallah. 1.0 benzinli otomatik için hayalet ekran, cam tavan, geri görüş kamerasıyla birlikte 215 limitini geçmezse aracın tutulacağına inanıyorum. Umarım öyle olur ve 2008'i tahttan indirir. Peco da bu şımarıklığının sonucunu görür umarım rakipler gelmeye başladıkça (Kamiq, Puma, Captur, Juke).

    Skoda sitesinde modellerden Kamiq'i seçince çok yakında yazıyor ancak açılan sayfada linki aşağıdaki gibi güncelleyince (sonundaki landing ifadesini silince) donanım, motor seçenekleri vs. çıkıyor. Bunlar nihai donanımlar mıdır emin olamadım ama öyleyse bu donanım yetersiz kalır. Anahtarsız çalıştırma, hayalet ekran, geri görüş kamerası ve cam tavan benim için önemli, beklentim Premium paket üzerine bu opsiyonlar dahil şekilde araçları getirip 210-215 bandında kalması. İsteyen herkes için hayırlısı olsun..
    https://www.skoda.com.tr/modeller/yeni-kamiq




  • commander3467 C kullanıcısına yanıt
    Elektronik park freni yazılmış orada ama yurtdışında dahi manuel park freni var. Nihai liste olmadığını düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet o benim de dikkatimi cekti, o kadar video izledim yurtdisi fotograflara baktim elektronik el freni goremedim. Sitede draft bir seyler hazirlamislar henuz tamamlanmamis sanirim. Hatta sayfada ingilizce yazan kisimlar da vardi. Ama erisime acik olmasi ilginc olmus, ben de verdigim linki tesadufen fark ettim bu sekilde sayfa acilir mi acaba diye denerken :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commander3467 C kullanıcısına yanıt
    Sayfayı güzel keşfetmişsiniz, dediğiniz gibi sayfa daha tamamlanmamış. Bayilerden verilen bilgilere göre donanım ilk sayfada verilmiş durumda, anahtarsız çalışma da yer alıyor. Donanım olarak cam tavan, hayalet ekran ve led farlar eklenmiş hali ile 1.0 Tsi motorlu modelin 215 bin TL altı olması bekleniyor. Bunların üzerine donanım eklersek fiyatın üst vergi dilimine geçebileceği için tavsiye etmiyorlardı, şu an durum nasıl bilmiyorum.

    2008 konusunda bence doğru bir adım atmışsınız, o fiyatlara çıktığınızda çok alınası bir alternatif değil bence de.

    Aracın fiyatı bu ay içerisinde belli olacak, henüz lansmanı yapılacağı için fiyatının uygun olması gerekir ilk gelen arabalarda. Doğuş Oto bayilerine de bir sorun, şehir dışında da farklı bayileri aramayı deneyin. Gelen arabalarda bütün bayilere kota atanıyor diye biliyorum, umarım yakalayabilirsiniz.
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, insallah dediginiz gibi ek donanimlarla 210 bandini gecmez. Fiyatlar belli olunca net kararimi verecegim bence ek donanimlar olursa gayet guzel bir arac olur, ama ek opsiyonsuz premium paket yavan olacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba günü için fiyat ve donanım listesi açıklanacak şeklinde paylaşımlar var bazı sosyal medyada. Artık ne kadar doğru bilemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 1.0 tsi mavi renk+ hayalet+full led far+ cam tavan araç kaporaladım. Fiyatı tahminim 213 olucaktır. Acaba iyi mi kötü mü bilemedim fiyatı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Manuel mi dsg mi hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel ilk etapta gelmicek diye biliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Artik 213 e bile iyi diyecek duruma geldik maalesef.. su anki piyasada bu ek donanimlarla (anahtarsiz giris calistirma da default pakette oldugunu kabul ediyorum) bu fiyatlar normal sayilabilir. Geri gorus kamerasi ve ilave guvenlik sistemleri (kor nokta uyari, carpisma onleme vb.) de olsa cok iyi olur ama olmayacak sanirim.

    Artik bu hafta aciklasalar da kararimizi versek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogus oto Esenyurt daydim az once ciktim
    Arabalar satildi dediler
    Bu nasil is ben anlamadim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    HAngi bayii, tahmini teslimat ne zaman dediler hocam?

    Ben de 1.0 TSI DSG Metalic Gri premium paket hayalet+full led far+ cam tavan kapoladım Erel Skoda'da. Ağustos sonu Eylül gibi teslim edilecek dendi, fakat bir ihtimal %60 ötv bandına çıkabilir dendi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.