Şimdi Ara

Skin Yapımıyla İlgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir skin yapımıyla uğraşıyorum hemen her şeyi öğrendim yalnız çözemediğim bir şey var. Benim yaptığım skinleri factory new- battlescared arasında değiştirdiğimde aşağıdaki gibi bir eskime olmuyor:

Aşağıdaki gibi oluyor. Yani skin kaplaması olduğu gibi kalıp dış yüzeyi eskiyor. Yukarıdaki gibi eskitme nasıl yapılıyor bunu merak ediyorum.

• Sol üstten Custom Paint Jobı seçip skini yaptığınızda öyle oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skin yapmak eğlenceli mi? Bi yanım yapmak istiyo bi yanımda sıkıcıdır diye istemiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözdüm tamam meğer "anodized multicolored" seçmek gerekiyormuş. onda da 4 ayrı renk tonu seçmek gerekiyor. o yüzden skinin orjinal rengini değiştiriyor.

Valla eğlenceli bence ben herhangi bi beklentim olmaksızın aklıma fikir geldiğinde yapıyorum. İlk zamanlar olsaydı yaptıklarımın seçilme ihtimali daha yüksek olurdu. beğeni sayıları beğenilmeme sayısından fazla olsa da arada uçurum bir fark yok. 900 kişi evete basmışsa 800ü hayıra basmış. Zaten artık çok fazla profesyonel işler yapılıyor onlardan bize sıra gelmez. Buna rağmen bazı işlerin altında "şuana kadar gördüğüm en iyi skin" tarzı yorumlar görüyorum:d bana göre yaptıklarım çok başarılı olmasa da başkasına göre çok iyi olabiliyor. O yüzden ben yapamam deyip vazgeçmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 24 Mayıs 2015; 13:15:50 >
  • Hocam hangi programla yapıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitterla ilgili bi soru
    14 yıl önce açıldı
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.