Şimdi Ara

SKILL BAR SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün birşeye dikkat ettimde size onu anlatayım dedim. Patos serverına girdim ve 0 dan bir char açtım. 10 LvL e gelince gittim ve skillerimi açtırdım sonra skill bar a dizdim. Bir ara oyundan çıkıp girdim ve skill bar bıraktığım gibiydi. Yeni skiller açıldıkca ekledim ve tekrar girip çıktım yine eskisi gibiydi. Fakat normalde oynadığım servera geçince skill barımı her seferinde dizmeme rağmen birşey değişmedi. Yani her çıkıp girdiğimde F1-F2-F3-F4 skill bar diziyorum en az 5 dakikamı alıyor. Acaba bunun bir çözümünü bulan var mı aranızda? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

• Aynı sorun bende de war..
    Ama pathos a girince skill ler yerinde duruyo..
    Bi ark. regediti silin skill dizin düzelir dedi yaptım olmadı
    Biri çözüm bulsun yaw
  • Tamamen eziyet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Arkadaşlar dün birşeye dikkat ettimde size onu anlatayım dedim. Patos serverına girdim ve 0 dan bir char açtım. 10 LvL e gelince gittim ve skillerimi açtırdım sonra skill bar a dizdim. Bir ara oyundan çıkıp girdim ve skill bar bıraktığım gibiydi. Yeni skiller açıldıkca ekledim ve tekrar girip çıktım yine eskisi gibiydi. Fakat normalde oynadığım servera geçince skill barımı her seferinde dizmeme rağmen birşey değişmedi. Yani her çıkıp girdiğimde F1-F2-F3-F4 skill bar diziyorum en az 5 dakikamı alıyor. Acaba bunun bir çözümünü bulan var mı aranızda? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

önceden bendede skill bar da bir sorun olmuyordu girer girmez eskisi gibiydi fakat master ı acınca skill bar sıfırlanıyo biliyorsunuz her girdiğimde dizmekten bıktım artık işkenceden başka birşey değil

• o bişi deil.devamlı dizmekten skillerin yerini unutuyoz
  • Ben direk ss aldım skillerimin yerini her seferinde ona göre diziyorum. F4 de kadar skill barım var aklımda tutamıyorum :) ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Ben direk ss aldım skillerimin yerini her seferinde ona göre diziyorum. F4 de kadar skill barım var aklımda tutamıyorum :) ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I.P camera baglantı sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.