Şimdi Ara

skateboard(kaykay) ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, öncelikle konunun amacı Türkiye de son yıllara nazaran çok gelişmekte olan şey skateboard yani kaykay sürenler fazlalaştı. Türkiye de vans, glovs gibi distrübütörleri var ve gün geçtikçe kaykay sanatı ilerliyor. Eğer sizce bu hobi ile uğraşıyorsanız, ana konunuz ve sohbet konunuz burası. Buradan kaykaylar hakkında bilgi, yeni başlayacak olanlar içinde soru platofrmu oluşturmak istedim.

Şahsen, ben kaymıyorum fakat başlamayı düşünüyorum. En kısa zamanda bir tane kaykay edinip, şehrimde ki kaykaycılarla buluşup eğlenceli zamanlar geçirmek istiyorum. Fakat profosyonel şekilde yada kaykayı gerçekten ciddi şekilde hobi haline getirmiş kişilerden yardım istiyorum. Lütfen konu altından soru sormama izin verecek kaykay hakkında bilgili kişiler istiyorum.

Öncelikle, sizce bu hobiye başlamalı mıyım?
    Bu hobi Türkiye de çok gelişti, fakat yaşadığım ilde hiç kimse bulamadım. Bu kaymama engel olabilir mi? Ben çok kaymak istiyorum fakat kimse olmadığından kalkışamıyorum. Bu bir engel mi?
    Düşüp kendimi yaralamak istemiyorum, bu yüzden ilk olarak dengemi oturtacağım. Denge ne kadar zamanda nasıl oturur?
    Sizce neden bu hobiye başlamalıyım?

• Kardeş kimse yoksa bir süre sonra çıkamıyorsun, ben de de var, mal mal bakıyorlar , bi ortam varsa ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakitsiz Öten Horoz

Kardeş kimse yoksa bir süre sonra çıkamıyorsun, ben de de var, mal mal bakıyorlar , bi ortam varsa ne ala

Aslında bu hobiye gerçekten gönül veriysen hiç kimse olmasda kendin öğrenebilirsin. Bende bu hobiye gönül verdiğimden tek başıma öğreneceğim inşAllah. Bu arada, bu hobiye yönelmek isteyen yada bu hobi ile ciddi şekilde ilgilenen varsa hiç durmasın konuya yorum atsın.
  • Oğlum kayıyorum olmuyor diyorum. Hareket de yapıyorum kendimi kasıyorum fakat kimse olmayınca gereksiz oluyor . Ha bir yere gider gelirsin , street kayarsın o ayrı
  • Ben de yeni başlayacağım, bugün sipariş verdim birkaç güne gelir sanırım. Tek başıma öğreneceğim sanırım
  • İyice Amerika oldu ülke.
  • Bizim burda skatepark var ama kaykay sürmesi zor ya darkstar alıyım diyorum ama sürmezsem bide bu kaykay nasıl dönüyor ya anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3DS ANA KONU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben de trap kaykay var ve kaykayı bir türlü zıplatamıyorum. ollie yapmak için videoları falan izledim ama bi' türlü nasıl zıplatırım bilmiyorum. konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.