Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan konuda kimsede wifi özellikli orjinal sj4000 yok. Ürünü dhl ile gelen arkadaş inceleyince göreceğiz ürün orjinalmidir, iyimidir. Bunun dışında bakıldığında aliexpress için konuşursak puhui güvenilir duruyor. Wifi'siz sj4000 satışlarından aldığı yorumlar olumlu. Yanılıp taklit ürün gönderecek olsaydı stok için bu kadar bekletmezdi. Banggood'da orjinal sjcam wifi satıyor.

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html
  • Bana verdiği dhl kodu çalışmıyor.En sonunda açacağim dispute..
  • darkexorcist kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum cevap için. wifi istiyorsak 50$ daha fazla vermek gerekiyor anladığım kadarıyla.
  • Benim puhui siparişim kargoda, 1 hafta -10güne gelir, bekleyip göreceğiz neymiş ne değilmiş.
  • arkadaslar urun elime ulasti saniyorum tr de ilk wifi li urun.

urun orjinal gozukuyor aksam inceleme ve detayli forograflari paylasirim

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlı olsun..İnceleme yaparsan seviniriz.
  • Hadi hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Senin rehberinde bizde sipariş geçeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Hadi hayırlı olsun..İnceleme yaparsan seviniriz.

teşekkür ederim darısı başınıza
  • ne aklımdan geçiyordu nede bir hevesim vardı ama şu konu sayesinde bende alacağım. kullanacağımdan değil ama köşede durması beni sevindirecek :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Hadi hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Senin rehberinde bizde sipariş geçeceğiz.

teşekkür ederim. akşam inceleme yapıp paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Hadi hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Senin rehberinde bizde sipariş geçeceğiz.

teşekkür ederim. akşam inceleme yapıp paylaşacağım.

Beni haberdar ederseniz yada alıntı yaparsanız sevinirim...
  • agustos ayında aldım.çok iyi bir ürün.yedek batarya veren satıcılardan almaya çalışın. yedek batarya gerekiyor.çok kullanımda.
    bebeği olanlara , tatile gideceklere çok çok tavsiye ederim.

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericx -- 8 Eylül 2014; 18:58:31 >
  • Arkadaşlar selamlar,

Takip eden arkadaşlar bilirler bugün Sjcam Sj4000 Wifi elime ulaştı. Öncelikle cihaz orjinal Puhui Digital den ürün alanlar içiniz ferah olsun. Daha önce Sj4000 wifi olmayan modelini kullanmıştım. Onunla kıyaslarsam kaliteyi 1 tık daha yukarı taşımışlar diyebilirim. Malzeme kalitesi gerçekten iyi diyebilirim.

Akıllı telefon üzerinden wifi bağlantısı kurduğunuzda kameranın ekranı kapanıp direk telefon üzerinden anlık görüntüleniyor. Tüm ayarları telefon ekranından yapabiliyorsunuz. Çekmiş olduğunuz fotoğrafları uygulama üzerinden telefonunuza indirebiliyorsunuz ya da silebiliyorsunuz.

Kamerayı sabit bırakıp telefon üzerinden evin içinde gezerek görüntüyü kontrol ettim 2 oda geçtiğimde hala kamera ekranını görüntüleyebiliyordum. Yanlız dikkatimi çeken nokta IOS yazılımın daha stabil çalıştığı oldu. Android yazılımında görüntü biraz geç geliyor ve ilk başlarda biraz kare kare hareket ediyor. Ancak IOS ta böyle bir durumla karşılaşmadım. Android telefonun donanım bilgilerinin zayıf olmasından da kaynaklanıyor olabilir. IOS yazılımın ara yüz ekranları daha profosyonelce olmuş.

IOS tabanlı cihaza bağlanmak için cihazı açtıktan sonra zoom in tuşuna aşağıda fotoğrafını paylaşıyorum 1 kere basıyorsunuz ve sj4000 nin wifi si aktif oluyor sonra IOS ta wifi bağlanma ekranından sj4000 e bağlanıp uygulamayı açıyorsunuz.

Android te Sj4000 için yine IOS da olduğu gibi zoom in tuşundan wifi açılıyor. Sonra Andorid telefonunuzdan direk Sjcam uygulamasını açıyorsunuz. Wifi listesi geliyor Sjcam i seçip bağlan diyerek şifreyi girip Wifi ye bağlanıyorsunuz.

Önceki versiyonunu da kullandığım için rahatça kıyaslayabilirim Wifi oldukça pratik ve güzel olmuş. Sj4000 Wifisiz modele göre menüsü tamamen değişmiş. Açılışta Sjcam ve Sj4000 logoları geliyor. Ayrıca cihaz biraz daha ağırlaşmış gibi geldi. Fotoğraf kalitesi biraz daha iyileşmiş. Videoyu yarın test edeceğim.

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 8 Eylül 2014; 23:14:38 >

• Güzel olmuş eline sağlık. Şimdide video kalitesini bekliyoruz. Wifisize göre nasıl acaba. Ona göre bizde almayı düşünelim.
  • arkadaşlar Wifi li modelinin linkini verebilir misiniz acaba ?
    kimler hangi linkten aldı bir görelim ona göre sipariş geçelim.
  • arkadaşlar konuyu günlerdir takip ediyorum ve hiçbir karar veremedim.
    - hangi satıcıdan alınır?
    - wifi li nekadar?
    - wifi siz nekadar?
  • arkadaşlar araç kamerası niyetine bunu alıp, araç kamerası haricinde de kullanmak için (tatil de vs.) bunu alma niyetim var da merak ettiğim kısım şu. bunu araçta ben bataryasız kullanabilirmiyim yani direk çakmaklıktan alınacak güç ile çalıştırsam da bataryayı boşu boşuna yemesem devemlı şarj olarak. çalışıyor mu batarya takılık değilken güç kaynağına takıldığında ?
  • Merhaba arkadaşım bugün benimde SJ4000 Wifi DHL kargo ile geldi. Fakat ben SJ4000 wifi+ batarya ve şarj aparatı ile sipariş vermiştim. Bana gelen kutuda yedek batarya yerine mini tripod göndermişler sende'de bir eksiklik varmı. kutu içeriğin tam geldi mi?
  • sj5000 çıkmış ne ayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozekinci

Merhaba arkadaşım bugün benimde SJ4000 Wifi DHL kargo ile geldi. Fakat ben SJ4000 wifi+ batarya ve şarj aparatı ile sipariş vermiştim. Bana gelen kutuda yedek batarya yerine mini tripod göndermişler sende'de bir eksiklik varmı. kutu içeriğin tam geldi mi?

Bende ay başında yurtdışına çıkacağım için hala göndermedinizmi diye sert çıktım.
    DHL ile yollayabiliriz dediler yollayın dedim.
    umarım benimkinden de batarya çıkmaması durumu olmaz ihtiyacım olacak çünkü dağda bayırda..

@diegoforlan sizde yedek batarya çıktımı acaba ona göre uyarayım bende..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.