Şimdi Ara

>>> Sizlere Tavsiyem... <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O sisteme kablolu klavye mouse olmamış.
    Lazer mouselu güzel bir kablosuz set yakışır aslında.
    Logitech ise de tadından yenmez, tavsiye ederim...
  • Bir sey daha soyleyeyim ses sistemin x-540 degil x-530 haberin var mıydı yoksa elin mi sürştü....
  • Monitör'ü 16:9 seçseymişsin keşke (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Bir sey daha soyleyeyim ses sistemin x-540 degil x-530 haberin var mıydı yoksa elin mi sürştü....

Logitech X-540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyzeN -- 5 Şubat 2008; 12:29:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: suphion

O sisteme kablolu klavye mouse olmamış.
    Lazer mouselu güzel bir kablosuz set yakışır aslında.
    Logitech ise de tadından yenmez, tavsiye ederim...

Mouse'um laser bu mouse laptopda kullanıyordum.Klavyeye ise 100$ verecek kadar bütçem yoktu şimdilik bunla idare edicem.Mouse olarakda bu aralar Microsoft'un Sidewinder'i almayı düşünüyorum bayağı güzel bir alet olmuş onu almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyzeN -- 5 Şubat 2008; 12:23:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Bir sey daha soyleyeyim ses sistemin x-540 degil x-530 haberin var mıydı yoksa elin mi sürştü....

Yanlışın var, X230 kullanmış, X530u kayınbiradere almış, kendi hoparlörümü de X540e güncellemiş biri olarak yukardaki resimdeki hoparlörün X540 olduğunu belirteyim.

Ekleme: Bu arada ses sistemi bu yerleşimiyle surround değil hilal taktiği olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 5 Şubat 2008; 15:43:52 >
  • Aynen :D Surround için kablolar odama Göre kısa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.