Şimdi Ara

Sizler Sayesinde Yoluna Girdi Herşey.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
11
Favori
9.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizlere Ne kadar Teşekkür etsem azdır. Şu dar zamanımda zor günlerimde yanımda oldunuz Hepinizden Allah razı olsun Teker Teker.Büyüklerim Bi abi gibi Küçüklerim Kardeşim gibi ellerinden geldikleri kadar Maddi,Manevi Her türlü yardımda bulundular. Kim bilir Sizlerin Dualarıyla cıktım bu darlıktan Annem 5 Vakit Namazını Kılıyor yardım eden Herkese Dualar ediyor Oda sizlere Teşekkür Ediyor.Bircok abim , kardeşim Pm yazdılar onlarında yardımları cok bende. Sizler olmasaydınız bilmiyordum napardım kime giderdim ama Hepinizden Allah Binlerce kez Razı olsun Kimi Arkadaşların Elinden Birşey gelmedi İş ayarlama calıştılar kimi arkadaşlar konuyu Üstte taşıyım Belki yardım edebilecekler görür Diyerek Yardım ettiler. Tekrar Tekrar Teşekkür ederim Sizden

@SejanRuby Nickli Bir abinin Referanslı ile İş görüşmesine gitmiştim Hatta Geçtigimiz bir kaç gün öncede yazmıştım görüşmeye gittim diyerek Buğün sabahtan arayıp gelmemi İstediler gittim Ögleye kadar Calıştım Patron begendigini Söyledi Artık Calışıyorum. Abi Durumumu Anlattıgı için 100 TL para verdi Patronda Kimseye borçlu kalmak İstemem bi kaç arkadaş Dolandırıcı Dediler Ama İnsan İçine Düşmeyince Bu durumları Anlayamıyor.Şuan İçin Borçum yok Saten Maaşımıda alınca bir miktarını bu ay Kalanınıda Öbür ay Ödüyecegim Herkese.

Evimizin Kapıları Her zaman Acık Sizlere Ben evde olmayabilirim Artık Calışıyorum Ama annem Hep evde Buyrun Gelin evimize

Cenab-ı ALLAH Sizlerden Razı olsun Sizlere 2 Katını Versin Sıkıntıya düşene, çaresize yardım edeni Allahü teâlâ severmiş Sizlere Cennet kapılarını Sonuna kadar Açsın İnşallah

DONANIM HABER AİLESİNE YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkapc -- 25 Nisan 2013; 22:57:39 >

• Tv de özellikle kanal 7 - samanyolu gibi tv lerde deniz feneri ve benzeri yardım kuruluşlarının reklamları çıkıyordu.

Sizin bulunduğun yerde baktım :

Deniz Feneri Derneği'nin : Ankara Şubesi :

Adres: Eski Köy Yolu Cad. No: 23 Pursaklar / Ankara

Tel: 0312 527 30 30 Faks: 0312 527 30 31

Arayın, derdinizi anlatın, gelip vaziyetinize bakarlar, gerçekten bahsettiğiniz gibiyse yardımcı olmaları lazım.İşleri düşene yardım etmek.

bir diğeri :

Türkiye - Yardımsevenler Derneği .

Ankara Şubesi

Adres: Eski Köy Yolu Cad. No: 23 Pursaklar / Ankara

Tel: 0312 527 30 30 Faks: 0312 527 30 31

Bir diğeri :

Kimse yok mu derneği ..

Telefon : 0 (312) 232 17 17

Faks : 0 (312) 232 17 21

E-mail : ankara@kimseyokmu.org.tr

Adres :

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:24/14 Kızılay

Bu yardım derneklerinin size yardımı dokunması lazım.

• Deniz Feneri Derneği'ne Başvurdum Ama Babamın 1975 Model 5.20 MAN Kamyon Cıkıyor Diye Yardıma uygun Görülmemektedir Diye Zarf geldi..Ortada Kamyon Varmı oda Yok Ama Halen Kamyonun Vergisi Geliyor.

Yarin gidip birde Türkiye Yardım Severler derneğine gidiyim

Allah Razı olsun Kardeşim Yardımın İçin Teşekkür ederim
  • Allah yardımcı olsun sevgili kardeşim. İnşallah bir an evvel bu dert, sıkıntılardan ailece kurtulursunuz. Sabret kardeşim.
  • inş kardeşim ALLAH şifalar versin bizden de up öğrenciyim elimden bişey gelmiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodFather_

Allah yardımcı olsun sevgili kardeşim. İnşallah bir an evvel bu dert, sıkıntılardan ailece kurtulursunuz. Sabret kardeşim.

Allah Razı olsun Hocam Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

inş kardeşim ALLAH şifalar versin bizden de up öğrenciyim elimden bişey gelmiyor malesef

Teşekkürler Hocam Sizlerin Dualarıyla Düzelecek Herşey Allahın İzniyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurumsal ve ciddi firmalar varken biraz agir olacak ama ne b.k oldugu belli olmayan bir tekstil firmasinda calismana anlam veremedim memlekette ismi kalmadi güzel kardesim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah yardımcınız olsun. Allah bir kapı açacaktır, dua edin sürekli. Yaşadığınız olaylar kötü. Ama bir şekilde bu güne gelmişsiniz. Hayırlısıyla bu günleri de atlatırsınız inşaallah. Şu an bakıyorum da ne kadar basit olayları dert ediyoruz. Öğrenci değil de param olsaydı oraya gelip elimden gelen yardımı maddi-manevi yapmak isterdim. Duyarlı kimseler çıkar inşaallah. Allah kolaylık versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Kurumsal ve ciddi firmalar varken biraz agir olacak ama ne b.k oldugu belli olmayan bir tekstil firmasinda calismana anlam veremedim memlekette ismi kalmadi güzel kardesim?

Haklısınız Hocam 20 Yaşındayım Elimde Bir meslek olsun diyerekten girdim o işe Bundan Önce 2012 Kasım ayında Kiler Markette Calıştım Ocak ayının Başına kadar 2013'de Gazetede Yetiştirilmek Üzere Eleman İlanını görünce Tesktil atölyesine gittim Nerden Bilebilirdim ki Böyle olacagını
  • quote:

Kurumsal ve ciddi firmalar varken biraz agir olacak ama ne b.k oldugu belli olmayan bir tekstil firmasinda calismana anlam veremedim memlekette ismi kalmadi güzel kardesim?

20 yaşında, tecrübesi olmayan bir kişiyi kim işe alır bu devirde? Olaya kendi gözünüzden değil de arkadaşın gözündek bakmalısınız bence. Adam çökmüş, derdini anlatacak yer olarak burayı görmüş. Destek olmak yerine geçmiş yaranın üzerine gidiyorsunuz. Herkes hata yapabilir. Sizin babanız yüzde yüz özürlü oldu diyelim.(Allah korusun). Siz o anki psikolojiyle büyük firma ya da küçük firma diye bakacak mısınız? Hiç sanmıyorum. O anki parasızlık, çaresizlik bulduğu ilk işe yönlendirir adamı. Biraz daha duyarlı olmayı öneriyorum size...

• forumda annesinin şekeri düştüğü için elinde insülin iğneleri kalan bi arkadaş ilan vermişti. ihriyacı olan kimse çıkmamıştı. şimdi konu linkini atiyim diye baktım kaldırmışlar konuyu yöneticiler :s tekrardan sırf insülin ile ilgili bi konu açarsanız o arkadaş belki görür konuyu size yardımcı olabilir bu konuda. umudunu kaybetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Hocam Allah yardımcınız olsun. Allah bir kapı açacaktır, dua edin sürekli. Yaşadığınız olaylar kötü. Ama bir şekilde bu güne gelmişsiniz. Hayırlısıyla bu günleri de atlatırsınız inşaallah. Şu an bakıyorum da ne kadar basit olayları dert ediyoruz. Öğrenci değil de param olsaydı oraya gelip elimden gelen yardımı maddi-manevi yapmak isterdim. Duyarlı kimseler çıkar inşaallah. Allah kolaylık versin...

Allah Razı olsun Saol Hocam. Artık yapabilecegim Birşey Kalmadı Duadan başka gercekten Kimi Arkadaşlar Özelden Msj Atıyor nerden bilecez Yalan söylemedıgını Falan Diyor ama Cenabı Allah bunun Şakasını Bile göstermesin.Sizlerin Dualarıyla İnş Düzelecek Biliyorum ben.Allah Razı olsun sizden Tekrar Tekrar Düşünmeniz Aileme Dua etmeniz Bile Benim için Büyük bişey Saol Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

forumda annesinin şekeri düştüğü için elinde insülin iğneleri kalan bi arkadaş ilan vermişti. ihriyacı olan kimse çıkmamıştı. şimdi konu linkini atiyim diye baktım kaldırmışlar konuyu yöneticiler :s tekrardan sırf insülin ile ilgili bi konu açarsanız o arkadaş belki görür konuyu size yardımcı olabilir bu konuda. umudunu kaybetme

Yardımın İçin teşekkür ederim pek sanmıyorum Novorapid Ve Lantus die iki Ünsülün Kullanıyor. Allah Razı olsun Yine yardımın için

• Malesef Turkıye de bası kurumlar cok yavs calısıyor.

O kadar gss diye herkesten para alıyorlar.Devlet karşılamıyor mu insülin gibi önemli bir ilacı?

Acil olarak gerektiğinden ilk önce sağlık ocaklarına gitmeni tavsiye ederim.Sullanılmayan ilaçları duyarlı vatandaşlar oraya bırakabiliyor.Doktorlar ordan ihtiyacı olanlara veriyorlar.

Ve bu 3 aylık gecikme(tabi süreci bilmiyorum) cok normal değil bence.http://www.oib.gov.tr/baskanlik/bimer.htm üzerinden şikayet etmek süreci hızlandırabilir.
  • Allah yardımcınız olsun
  • quote:

quote:

20 yaşında, tecrübesi olmayan bir kişiyi kim işe alır bu devirde? Olaya kendi gözünüzden değil de arkadaşın gözündek bakmalısınız bence. Adam çökmüş, derdini anlatacak yer olarak burayı görmüş. Destek olmak yerine geçmiş yaranın üzerine gidiyorsunuz. Herkes hata yapabilir. Sizin babanız yüzde yüz özürlü oldu diyelim.(Allah korusun). Siz o anki psikolojiyle büyük firma ya da küçük firma diye bakacak mısınız? Hiç sanmıyorum. O anki parasızlık, çaresizlik bulduğu ilk işe yönlendirir adamı. Biraz daha duyarlı olmayı öneriyorum size...

Konuyu acan kardesim anladi ne demek istedigimi ama sen anlamadin kapasiten yok demekki.

• abilerin falan yok mu? tek çocuk musun?
  • quote:

quote:

quote:

Konuyu acan kardesim anladi ne demek istedigimi ama sen anlamadin kapasiten yok demekki.

Adam gibi doğru düzgün kendi fikrimi belirttim. İşine gelmeyince kapasite yok.. Mevlana doğru söylemiş; "Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır."

Ben saygısızlık ettim mi size karşı? Beni tanımadan çamur atmayın lütfen. İki kelimeyi doğru düzgün konuşamıyoruz koca forumda...

• ALLAH yardımcın olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.