Şimdi Ara

Sizinde gozunuz sulaniyomu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben mesela gozu kan canagi olmus kisilerin gozune bakamam bakinca gozum kendiliginden sulaniyo yada biri grip olmus burnunu cekiyo ama burnu tikali oldugu halde cekiyo hemen gozum sulaniyo niye oluyo anlamiyorum ama kendim burnumu ceksem gozum sulanmaz ama gozum kan canagi olsa aynadan baksam gozum sulanir ayrica sesi kisilmis birinin sesini duyuncada oluyo aynisi sizede oluyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sulugöz ağlayinca nasil oluyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dente239

Beyler ben mesela gozu kan canagi olmus kisilerin gozune bakamam bakinca gozum kendiliginden sulaniyo yada biri grip olmus burnunu cekiyo ama burnu tikali oldugu halde cekiyo hemen gozum sulaniyo niye oluyo anlamiyorum ama kendim burnumu ceksem gozum sulanmaz ama gozum kan canagi olsa aynadan baksam gozum sulanir ayrica sesi kisilmis birinin sesini duyuncada oluyo aynisi sizede oluyomu

Aynısı banada oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Sulugöz ağlayinca nasil oluyon

Ne sulugozu ben aglamam :D bahsettigim seyler olunca kendiliginden gozumden yas geliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castinbiber21

quote:

Orijinalden alıntı: dente239

Beyler ben mesela gozu kan canagi olmus kisilerin gozune bakamam bakinca gozum kendiliginden sulaniyo yada biri grip olmus burnunu cekiyo ama burnu tikali oldugu halde cekiyo hemen gozum sulaniyo niye oluyo anlamiyorum ama kendim burnumu ceksem gozum sulanmaz ama gozum kan canagi olsa aynadan baksam gozum sulanir ayrica sesi kisilmis birinin sesini duyuncada oluyo aynisi sizede oluyomu

Aynısı banada oluyor.

Benim gibi birileride varmis demek :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakin ne yapistirmislar
    4 ay önce açıldı
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.