Şimdi Ara

Sizin kızınız olsa gönderir miydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
389
Cevap
2
Favori
14.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızınız olsa erkek arkadaşı ile tatile gönderir miydiniz?

Not: yaş tabiki 18+

aslında bu konuyu açma sebebim suan olimposta bi çift kavga etti evli değiller tabi ve kız defol pislik adam diye bağırıyordu oradaki çaresizligi gordukten sonra size sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 9 Temmuz 2012; 0:16:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasina bagli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leşini gönderirim canlı gidemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLao

yasina bagli

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Kızınız olsa erkek arkadaşı ile tatile gönderir miydiniz?

aslında bu konuyu açma sebebim suan olimposta bi çift kavga etti evli değiller tabi ve kız defol pislik adam diye bağırıyordu oradaki çaresizligi gordukten sonra size sorayım dedim.

yaşı 20-21 falansa ve çocugu iyi tanıyosam evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Malahay

quote:

yaşı 20-21 falansa ve çocugu iyi tanıyosam evet

Kız yalan söyler kaçarsa.

• hayır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evlenirse cehennemin dibine bile gidebilir. ama evlenmeden asla

• Oha yaşına bağlı ne demek kardesim,25 yaşındada olsa elin adamıyla aynı yatakta yaramaz..

• Eternity Ne boş laf geveliyorsun sevgilin olduğunu varsay onunla birlikte tatile cikmicakmsin? Evlenme olayını oyle basit gören insanlar yüzünden ülkede bu kadar bası boş insan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anicca -- 9 Temmuz 2012; 0:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao

yasina bagli

+1
  • çocuğu tanıyosam iyi.ilişkileride böyle uzun süreliyse 3-4 yıl felan yaşıda tutuyosa kısaca iş ciddiyse gider yani.

• quote:

çaresizlik demişken barda kızı zil zurna sarhoş edip kızın elinikaldıracak hali kalmamışken kızı tuvalete goturup işini bitirip kafasına vurarak kızı bardan atması ve kızın ben senin paranı cuzdanını istemiyorum diye ağlaması bunları duymak yada görmek istiyorsan gonder

hadi gonder gonder işte boyle tiplere parası var sonuçta altında mersedes var bmw var kullanıp atsınlar sonra kızını yine sanşlı olursun bazıları takla atıyor eve parçalarını gönderiyorlar ...

• kızın karakterine bağlı yaşıda 22+ olması lazım

erkeği uzun süre tanıyorsam ve iş ciddiyse bir nebze göndermeye razı olurum istemeye istemeye
  • Çocuğu tanımıyorsam hayır.
  • 18den sonra kıza gitme deme gibi bi hakkınız yok boş konuşmayın
  • Ben onun babasıysam benim evimde kalıyorsa evlenmeden başka erkeklerle düşüp kalkamaz beni silerse iki günlük tanıdığı birine, cehenneme kadar yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

Oha yaşına bağlı ne demek kardesim,25 yaşındada olsa elin adamıyla aynı yatakta yaramaz..

aynı yatakta mı yatacaklar ?
    ben de belki düşünebilirim, yaş durumuna kızımın olgunluğuna ve ilişkinin ciddiyetine göre ama aynı oda ne demek zaten oteller bile izin vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

Ben onun babasıysam benim evimde kalıyorsa evlenmeden başka erkeklerle düşüp kalkamaz beni silerse iki günlük tanıdığı birine, cehenneme kadar yolu var

geniş düşün dostum sen 50 iken o 20. sana kim bakacak
  • bu ne rahatlık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.