Şimdi Ara

Sizi iyimser olmaya davet ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda aktif olduğum zamandan beridir, bircok konu üzerinde insanların dert ve problemlerini gözlemledim. Bazıları çözülebilir bazıları çözülemez orası ayrı bir konu fakat sürekli şikayet etmek ve buna rağmen aynı sonuçlara yine kötümser yaklaşmak bence biraz aptallığa kaçıyor.

Sizi biraz iyimserliğe ve mantığa davet ediyorum. Bu şekilde psikolojinizi daha sağlamlaştırabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirerek aslında "daha çekilebilir" duygular hissedebilirsiniz. Yaşadıklarınıza kötümser ve şikayetçi bakarak neyi değiştirdiniz şu güne kadar? Bir şeyden hiç şikayet etmeyin demiyorum, ama sürekli şikayet edip durumla ilgili hiçbir harekete girmeyen bir halüsinasyoncu olmayın diyorum.

Zaman ne olduğunu anlamadan geçiyor ve kötümser olmak sizi değiştirmeyecek. Düşünün.

Bunu birilerine ithafen veya birilerini düzeltmek için yazmadım. Aslında ne olduğunuz umrumda değil. burada yazdıklarım hem kendim için bir not, hem de bir tekrar oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bazı doğruların kimseye faydası yoktur diye bir söz var kesinlikle haklı kabullenmeyi öğrendiğimiz zaman çoğu derdimiz çözülecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.