Herkezin böyle yapacağı ne malum +8i alıp kaçardım ben olsam değersiz ama olsun
hepsini okuyan varmı bu yazıların ben açıkcası erindim biraz kısa yassaydın çeske
quote:
Orjinalden alıntı: Money0verBitches
Bir çoğumuzun başına gelmiştir halada geliyordur. Nisan yağmurları gibi nedense bunlarında soyu tükenmez. Ama genelde hep çıkarlar karşımıza Malum şu aga ellindekini dupeliyekmi 999999 dan koy diyenlere.
Şimdi bunlara güzel bir ders vermek istermisiniz. Ozaman sabırla okuyun....
Malum item için kasarız. Hatta emeğimizle kazandığımız ter dötüğümüz real parayla bu itemleri alırız. Kimse bir lamere bunları kaptırmak istemez. Ama dediğim gibide bunların soyu tükenmez. Pm gibi açıklamalı anlatım yapayım. İnandırıcı olmak sizin elinizde.
Birgün morodonda gezerken elimde rebitli bir item vardır. Bir pm gelir.
Lamer : s.a.
Ben : a.s.
Lamer : aga bir program var ayarlıyorum. Onla elindekini 10 tane yapalım. Ama birinide bana vereceksin.
Arkadaşlar burda iki alternatifimiz var. Ya sallamak veya iyi bir ders vermek. Unutmadan bu gibi tipler genelde ezik olur. Ama bazen içlerinden bazıları iyi vurgun yaptığı için değerli item kapma şansıda olur. Birkere +7 raptor çektim morodonda bir düşük lvlliye hediye ettim. unutmayın amaç ders vermek soymak değil. O itemden hayır gelmez başarırsanız itemi çekerseniz ya yakın yada bir mağdura hediye edin.
Ben : Yok kardeş sağol zaten ben duperim.
Yukarda ben duperim dedikten sonra bir süre bekleyin. Kısaca oltanızı atın. Bu tipler genelde inanınki sazan olur. Çünkü yarım akıllarıyla hemen birşey öğrenmek adına atlarlar.
Lamer : Dupermisin?
Ben : Evet üstümde herşey +9 elimdeki bile dupeyle yaptım. Senide sevdim istersen öğreteyim. Ama kimseye anlatmıyacağına söz ver.
Lamer : Söz aga.
Sazan oltaya düştü. Şimdi sadece burda beyin harbi veriyor olcaksınız. Aman dikkat yaratıcı olmayı ihmal etmeyin.
Ben : şimdi felanca yere gel. Bak olayı anlatacağım. Dediklerimi aynen yaparsan. İtemin +1 fazlası sana gelcek ama unutma eksiksiz yapman lazım.
Lamer : Nasıl yani?
Ben : Mesela diyelimki elinde hede hödö +1 var.
Lamer : evet aga
Ben : Hem o hede hödö +1 olcak hemde hede hödö +2 olcak. Unutmadan yalnız birşey var.
Lamer : Nedir o aga
Ben : Charında alttan çizgi olcak. Birde 2004 tarihinde açılmış char olması lazım.
Burası size kalmış durumda alttan çizgi charın 9 harfli olması bir boşluklu char süslemek size kalmış. Unutmayın sabır ve yaratıcı olmak lazım.
Ben : Gel öğreteyim sana istermisin.
Lamer : ok aga. Ama bende öyle bir char yok.
Ben : ozaman şunu yapalım birkere göstereyim. Sonra sana yapalım. Elindekileri dupeleriz. İstermisin.
Lamer : ok aga.
Ben : bak küçük itemle göstereceğim böylece benim yalan söylemediğimi anlayacaksın.
Arkadaşlar burası çok önemli bu konular için değeri küçük olan itemler bulun. Mesela Bir adet +7 wood staff ve bir adet +8 wood staff hem çıkarmak kolaydır hemde balık kaçsa bile kayıp olmaz.
Ben : Yalnız bir konu var gerçi göreceksin ama söyleyim. İtem +7 iken dupeleniyor. +7 ve +8 sende oluyor. Bu dupenin özelliği bu.
Lamer : Nasıl yani.
Ben : Bak şimdi ben pazara bir coinden +7 wood staff koycam çek dediğimde çekeceksin. Sonrada bas dediğimde L Harfine basacaksın o anda +8 itemde sana gelecek unutma çek dediğimde çekeceksin. Çünkü bu işin bir süresi var. İnanman için item gelince l ye yazacağın kodu göreceksin. Charda buldunmu iş bitmiştir.
Lamer : Ok Aga.
Ben : Bak Koyuyorum.
Arkadaşlar Burası gerçekten önemli çünkü balık yakalandı ve sarmaya başlıyoruz. Aman dikkat edin balık kaçmasın. Aceleci olmayın biraz sabredin. Mantık aslında çok basit. Amaç adamın gözünü boyamak. İtemi çektirdikten sonra çantanızdaki +8 staffı adama mektupla yollamak. İnandırıcı olmak çok ama çok önemli.
Ben : çek şimdi. Ama unutma sakın demeden çantanı açma.
Lamer : Ok aga ama niye.
Ben : bak şimdi çektikten sonra. Aynı anda mektup gönderiyorum. 30 saniye sonra itmi l den al. Sonra 10 saniye bekle. Sonra çantanı aç. Unutmaki itemlerde id var erken açarsan. Aynı id olur. Bannlanırsın. Geç açarsan item legal olur.
Ben : Şimdi aç l yi al itemi. 10 saniye bekle çantanı aç itemlerin kutu yerlerini değiştir.
Arkadaşlar artık balık elimizde. İğneyi ağzından çıkartıyoruz. Balıklar genelde yağlı olur. Elimizden kaymasın diye son kozumuzu oynuyoruz.
Lamer : Olmuş aga sen süpersin.
Ben : Dediğim gibi öyle bir charın varmı?
Lamer : Yokki.
Unutmadan artık sepette balık. Atlamaması için son vuruşu yapıyoruz. Az önce aga elindekini dupeliyek diyen sazanı avladık.
Ben : Sana son bir kıyak yapardım ama.
Lamer : Nasıl yani.
Ben : Sana bir +8 değerli item yapardık. Ama benimkiler kilitli. Kilitlenen itemler aklında olsun idsi kayıt edilir. Onlar bir tek dupe olmuyor. Az öncede +7 iron bow sattım satmasam onu yapardık sana. Tüh yaaaa.
Lamer : Anladım aga. Aga be sana bieşy diyeceğim.
Ben : Evet?
Lamer : Bak aga elimde bi +7 iron bow var az önce onu birinden çaldım.
Ben : Aslında +9 yapardık ama bana güvenmezsinki. Aslında haklısın. Çünkü tanımıyorsun beni. Neyse sağlık olsun demekki +7 ile idare edeceksin. +9 olurdu aslında.
Lamer : Ne gerekiyor onun için?
Ben : Dediğim gibi altan çizgili 2004 yılındaki char. Oda bende var. Sende yokmu?
Lamer : Yokki aga
Ben : Neyse üzüldüm ama +9 yakışırdı sana.
Unutmadan ısrar yok. İlk anda yemezse bir başka itemide dupeler gibi göz boyayın. Israr etmeden çaktırmadan canını yakın.
Lamer : Aga birşey diyeceğim ama beni kandırmayacaksın.
Ben : ok niye kandırayımki az önce sana +8 item verdim yapsam ozaman yapardım.
Lamer : Şimdi bu nasıl +9 olcak.
Ben : az önceki gibi item pazara koncak. Çekeceksin. İtem +8 oluncada aynı şekilde +9 olcak. Amaaaaa?
Lamer : ama ne aga? Söyle aga pls aga
Ben : sende öyle bir char varmı?
Lamer : yok peki sen bana dupelermisin?
Ben : olur aç tradeni
Lamer : Açtım
Ben : Tamam itemi ver ama bak şimdi bu item çok değerli pazara koyduğumda sağa sola çok dikkat et bir coinden başka biri çekmesin.
Lamer : Ok aga dikkat ederim. Al itemi
Ben : Bye Bye salak
Lamer : Aga aga nerdesin. Agaaaaaa niye town attın aga pm blockladın. Aga ver itemimi aga gm ağbim. Aga ananı.....
PM BLOCK...
FINISH......
AKŞAMA SAZAN ZİYAFETİ HEPİNİZE AFİYET OLSUN....
lÜTFEN KÖTÜ AMAÇLI KULLANMAYIN CİDDEN O İTEMDEN HAYIR GELMEZ. gİDİN O İTEMLE BİRİNİ SEVİNDİRİN... ALINTIDIR..
süper ya
Eziq eziq oyunu oynuyor çogu çoluk çocuk
harikasın kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: fatzorr
Eziq eziq oyunu oynuyor çogu çoluk çocuk
Çok doğru söylüyorsun.LvL'leri ezik olanlara sözüm yok ama ezik düşünceli olanlar sıktı artk
Elinde Bu Kadar KıymetLi MaLı Olan Bu İşe Girmez
:D güzel yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme