Şimdi Ara

Sizi arayanlara bu numara kullanılmamaktadır dedirtme (her telefonda calısıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
79.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon ayarlarından arama yonlendirme diyoruz oradan gelen aramaları yonlendir diyoruz telefon bızden aramaların yonlendirilmesi icin tekefon numarası isteyecek oraya 0535 xxx xxx xx gibi bir numara giriyoruz burada tek dikkat edilmesi gereken numaranın kullanılmaması.Bilenler olabilir bu olayı ama bi paylasayım dedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aradığınız Numara Kullanılmamaktadır Hatası

"Aradığınız numara kullanılmamaktadır" hatası, aradığınız numaranın artık hizmet vermediği anlamına gelir. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Numara iptal edilmiştir: Numara sahibi hattını iptal etmiş olabilir.
    • Numara başka bir operatöre taşınmıştır: Numara sahibi, numarasını farklı bir operatöre taşımış olabilir.
    • Numara teknik bir sorun yaşıyor: Numara geçici bir teknik sorun nedeniyle hizmet vermiyor olabilir.
    • Kişiye özel aradığınız numara kullanılmamaktadır: Bazı durumlarda, aradığınız numara sadece belirli kişilere açıktır ve diğer kişiler tarafından aranamaz.

Bu Hatayı Çözme

"Aradığınız numara kullanılmamaktadır" hatasını çözmek için şunları deneyebilirsiniz:

• Numarayı tekrar kontrol edin: Hatanın numaradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol etmek için numarayı tekrar kontrol edin.
    • Farklı bir telefon kullanın: Sorunun telefonunuzla ilgili olup olmadığını kontrol etmek için farklı bir telefonla arayın.
    • Operatörünüzle iletişime geçin: Hatanın devam etmesi durumunda, numaranın durumunu öğrenmek için operatörünüzle iletişime geçin.

Türk Telekom için Kodu

Türk Telekom abonesiyseniz ve "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" hatası alıyorsanız, 11885 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir ve kodu isteyebilirsiniz.

Kişiye Özel Numara

Aradığınız numara kişiye özel ise, numara sahibiyle iletişime geçerek neden aranamadığını sorabilirsiniz.

Bu hata mesajıyla karşılaşırsanız, numaranın durumunu kontrol etmek ve sorunu çözmek için yukarıdaki adımları izleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yıllardır kullaınıyorum bu yöntemi
  • kişiye özel aramalar için olsa süper olur
  • Bilmeyenler için güzel konu.
  • Burdaki mantığı anlayamadım
    Her arayana aynı ses çıkacaksa telefonu neden taşıyoruz o zaman
    Yani kimseyle görüşmemek için mi bu...??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Burdaki mantığı anlayamadım
    Her arayana aynı ses çıkacaksa telefonu neden taşıyoruz o zaman
    Yani kimseyle görüşmemek için mi bu...??

Sapıklardan kurtulmak için yapılır normalde.Hatta numarasını televizyon kanallarına verip kontor isteyen bayanlar kontoru aldıktan sonra bunu yaparlar.Numara kullanılmıyor sanıp tekrar aramasınlar diye.Mantığı anladın mi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.