Şimdi Ara

Brothers: A Tale of Two Sons Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasretbitmez

    Oyunu keşke kutulu alabilme imkanım olsa, beni fulloyun'a mahkum etmese :(

    Oyunu Steam'den alabilirsiniz, Fulloyun'a mahkum değilsiniz. Kredi kartınız yoksa da ininal ya da Payby.me kullanabilirsiniz.
    http://store.steampowered.com/app/225080/

    Oyunu geçen hafta satın aldım ama henüz oynayamadım, oynayayım bi' ara :)
  • Vay be oyun harbi iyimis. Atim xbox a

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sosyalik

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hasretbitmez<br> <br> Oyunu keşke kutulu alabilme imkanım olsa, beni fulloyun'a mahkum etmese :(<br> </blockquote><br> Oyunu Steam'den alabilirsiniz, Fulloyun'a mahkum değilsiniz. Kredi kartınız yoksa da ininal ya da Payby.me kullanabilirsiniz.<br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=83691323&url=http://store.steampowered.com/app/225080/" data-href="http://store.steampowered.com/app/225080/">http://store.steampowered.com/app/225080/</a><br> <br> Oyunu geçen hafta satın aldım ama henüz oynayamadım, oynayayım bi' ara :)


    Peki bu oyunu gittigidiyor gibi siteden key felan satın alabiliyo muyuz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasretbitmez

    quote:

    Orijinalden alıntı: sosyalik

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hasretbitmez<br> <br> Oyunu keşke kutulu alabilme imkanım olsa, beni fulloyun'a mahkum etmese :(<br> </blockquote><br> Oyunu Steam'den alabilirsiniz, Fulloyun'a mahkum değilsiniz. Kredi kartınız yoksa da ininal ya da Payby.me kullanabilirsiniz.<br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=83692716&url=http://store.steampowered.com/app/225080/" data-href="http://store.steampowered.com/app/225080/">http://store.steampowered.com/app/225080/</a><br> <br> Oyunu geçen hafta satın aldım ama henüz oynayamadım, oynayayım bi' ara :)


    Peki bu oyunu gittigidiyor gibi siteden key felan satın alabiliyo muyuz?

    Baktım ama güvenilir bir yer bulamadım.




  • Teşekkür ederim ilginiz için, kredi kartı pek içime sinmiyor, malesef böyle güzel bir oyunu oynayamayacağım.Böyle sanat eserine de korsan yakışmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeri değil bilmiyorum ama 2si1 bu haftada mı yok? Çok güzel bir program ve cuma geceleri çok güzel gidiyor.2 haftadır yok acaba nedenini bilen var mı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun 8.5 almış inceleme boyunca acaba neresi beğenilmedide o 1.5 puan nereden kırıldı diye aradım durdum ama göremedim. lütfen gören birisi varsa söylesin
  • Çok iyi ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • talha harika inceleme yapmışsın oyundayız videolarında sana laf sokmayı kendine iş edinenler bu inceleme için ne diyecekler acaba. eğlencesine oyun oynamak ve profesyonel inceleme yapmanın farkına dahi varamayan ergenleri bu incelemeye bekleriz.
  • Oyunu bititrdim en sonunda büyük kardeş ölüyor;yani okadar uğraştık okadar oynadık çok acıklıydı sonu okadar acıklıydıki yemin ederim ağladım keşke oyunun devamı da olsa ama bu sefer kesin bitti :,(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunu bititrdim en sonunda büyük kardeş ölüyor;yani okadar uğraştık okadar oynadık çok acıklıydı sonu okadar acıklıydıki yemin ederim ağladım keşke oyunun devamı da olsa ama bu sefer kesin bitti :,(


    Saol kardeşim oyunun sonunu söylediğin için. İnsan spolier vericem falan diye uyarır. filmin sonunu bilerel sixth since izlemek gibi olacak şimidi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.