Şimdi Ara

Bölümlerimiz Hakkında Önemli Hatırlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Zaten Forum Kurallarımızda belirtilmiş olan ve benim de sıklıkla uyarma gereği duyduğum bir konuda yeniden hatırlatmada bulunmak gerekiyor.

    Son günlerde firmalara karşı yine, ''Uzak durun-Almayın-Evinize sokmayın'' vs tarzı söylemler içeren konular açılmakta veya yorumlar atılmaktadır.

    Bir daha belirtmek isterim ki, Forumumuzda firmalara karşı ''Almayın-Aldırmayın-Uzak durun-Evinize sokmayın-Rezil-Berbat-Çöp'' vs tarzı söylemlere müsaade etmiyoruz bu nedenle konularınız gösterimden kaldırılıyor veya mesajlarınız siliniyor, duruma göre kurallara bağlı olarak ceza talebinde bulunabiliyoruz.

    Yaşadığınız mağduriyeti anlatmak, markaların biz tüketicilere iyi veya kötü nasıl yaklaştığını herkesin bilmesini sağlamak ve insanları bilinçlendirmek elbette ki en doğal hakkınız/hakkımız ve forum size/bize bu imkanı sağlıyor lakin marka karalamaya yönelik söylemler yerine sadece mağduriyetinizi dile getirmenizi ve abartmadan, gerçeklerden sapmadan, bu doğrultuda konularınızı veya mesajlarınızı şekillendirmenizi rica ediyorum. Aynı zamanda siz yaşadığınız durumdan dolayı sinirli olabilirsiniz ancak bu durum, forumumuzda mesajı baştan sona BÜYÜK harf ile yazma hakkı da tanımıyor size. Burada firmalara, markalara karşı çok güzel bir dik duruş sergileyebiliyor ve birlikte hareket ederek bir çok üyemizin/arkadaşımızın hakkını alabiliyoruz. Yani hak aramak için illa ki kötülemeye veya bağırmaya ihtiyacımız yok

    İlgili hususlara dikkat edilmesini rica ederim.

    Syg







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.