Şimdi Ara

SİZE TAZE ÇEKİLMİŞ 75 LVL F9DeviL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ve o hata mesajı ne anlamadım ortada
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • ? bnde
  • koxper [:- ] f9devil'e gelirsek bana combo yapmasına gerek yok onun yapcagı z-r = press ok
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • yalnız sunu soliyim bu karuslar bu savası vall hackle kazandılar koxp kullanmayan karus yok serverda savaşta humanlarin hapisanesinin icinde bile dolaşıyorlardı
  • herkes koxp kullanıyor koxp kullanmayan kalmadı
  • cok güzel soluyosun arkadaşımda 70+lvl üstü 5x bugsız party e bile girmiyo :D areste artık bugsiz kasan kalmadi 65 lvl charlara ezik diyolar gm ler dersen kış uykusundan kalkmamış bile oyunun civisi çıkmıs 7 den 70 e herkez koxper bu bole artık legal bişey gibi olmuş
  • poems79 iyi iyon hoş diyonda kardeş 70 lwl adamın pek buga ihtiyacı var gibi görünmüyor zaten 70 lwl bi adam kendi kendini kastırır ya ((((( kardeş bu arada 5 li bug olmuyor ya 2 li 3 lü 4 lü 6 lı 7 li oluyor )))
  • ark lar sacma sacma konusmayin ya tabi kullancaz ko düzelene kadar böyle oyunu bu hale getirdiler bizde yapmak zordundayiz ne yapalim oynamayalim mi xtrap gecmek icin ne kullaniyorsunuz siz ben kullaniyorum bu programı ve mutluyum
    JOB: Priest
  • Ko=Koxp normal bişi..
  • sanırım
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.