Şimdi Ara

Size PaKo nun gerçek yüzü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ByKaN44

akıllı konus len simdi burda konusmak istemiom kapat ceneni felan demissin kafmı bozma gelirim seni orda dögerim artis klavye delikanlısı

Hamza'ya klavye delikanlısı diyorsun ama senin de aşağı kalır yanın yok.Kusura bakma
  • Malatyada olsa görüşürdük ama nerde kim bilir ozaman görürdünüz klavye delikanlısımı harbi delikanlımı
  • quote:

Malatyada olsa görüşürdük ama nerde kim bilir ozaman görürdünüz klavye delikanlısımı harbi delikanlımı

Açık Adres Ver Bakim Sen ? Şu Anda TunceLideYim.. Bi GörüşeLim SenLe.. Canım sTres Topu İsTiYor.. Bu GünLerde..
  • k.b ama senin enayiligin. Bu devirde babana bile güvenmiceksin.
  • quote:

akıllı konus len simdi burda konusmak istemiom kapat ceneni felan demissin kafmı bozma gelirim seni orda dögerim artis klavye delikanlısı

ByKaN44 Konuyu kapatta büyümesin boş yere post kasıyoruz. topik in konusu başka y erlere saptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

NFS Undercover kasıyorum ben acaip zevkli

ya bırak bu işleri
  • Niğde'deyim şu anda ama 1 aya kadar İstanbul Kadıköyde'yim Kadıköy acil.Bekleriz Koçum.
  • yapmayın böyle koskoca adamlarsınız küfürlü konuşmalar size yakışıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicLife1 -- 30 Ağustos 2009; 11:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Malatyada olsa görüşürdük ama nerde kim bilir ozaman görürdünüz klavye delikanlısımı harbi delikanlımı

Açık Adres Ver Bakim Sen ? Şu Anda TunceLideYim.. Bi GörüşeLim SenLe.. Canım sTres Topu İsTiYor.. Bu GünLerde..

Akıllı konusacaksın esas TOP kim olur belli olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Akıllı konusacaksın esas TOP kim olur belli olmaz

Konuştukça batıyorsun bilader parmakların bazı kötü sözlere kaçmasını istemem, dedigimi anlamıssındır umarım.

• anladım dedigini fakat arkadas kendisi olö demis baktıysan eer
  • ByKaN, Pako'yla Barışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

ByKaN, Pako'yla Barışsın.

PaKo Cuma Aksam Bana dedik benimle ilgili konus acmıslar dedi ona yorum yapmıssındedi sana ss yollayacam onları bir zahmet koyuwer dedi, arkadasım oldugundan temize cıkması icin kanıtları ben koydum sende diosunki ByKaN44 biz pokoyla barıştık.

xoß Barışmışlar :)
  • hıı barışmışlarsa iyi çünki ByKaN44 ü seviyorum ben o yanlış bana yanlış demektir.çizerim.
  • yaw amma uzattınız ha BARIŞTIK DİORUZ adamın asabını bozuonuz xobi sana zahmet konua kilit kormusun iice dagıldı
  • Tamam abi kızmaa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.