Şimdi Ara

size göre en iyi davulcu....!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mike Portnoy mükemmel bence. Adam tekniğin kitabını yazmış. Parçalara uyabilecek en güzel ritimleri yaratıyo adam yaw onun gibisi yok!!
  • iyi tokmak olursa davul daha rahat çalınır...
  • slayerdaki DAVE BABAAAAAAAAAaa
  • Joey Jordison ın üstüne baterist tanımam mike portnoy halt etmiş joeynin bi soloları var offfff
  • metallicanın bateristi daha ne olsun aha bide unutmadan
    direstairsin bateristi en babaları onlar bence
  • yerlilerden de gülben ergen&mustafa erdoğan dermişim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by joes</i>
    <br />metallicanın bateristi daha ne olsun aha bide unutmadan
    direstairsin bateristi en babaları onlar bence
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

lars ulrich benim dawul calmaya baslamamin sebebi ama gayet wasifsiz caliyr! duz bi baterist bence! kafa yorduran bi calma stiili yok! mike potnoy u dinlerken kafayi ciziyorum walla..
  • türkiyede Cem Devrim Dursun CENOTAPH ın davulcusu..
    dünyada ise richard christy derim ki kendisi DEATh in davulcusu..

istanbul da da ben :)
  • [gitar]Dave Lombardo
    ehe birde tekkollu vardı sağır leopardaa
    ama adını hatırlayamadım
  • bizim burda bi arkadas var manyak, calıyor.[evlol]
  • Slayer - Dave Lombardo
    Satyricon - Frost
    Death - Gene Hoglan ve Richard Christy

Bunlar kesinlikle insan değil, insan olsalar bile 6-7 kollu bacaklı mutasyona uğramış yaratıklar..
  • yeniden bi topic açmayim dedim!

tiger lakapLı (yada ismi oLabiLir emin deiLim!) bi baterst bLiormusunuz?
    bi soLo indirdim hic bisey yazmöıyordu! sadece wideonun basında tiger yazıyor.. deLi bi soLo atıyor herif! meraak ettm kim o?

umarm biLen wardır...
  • arkadaşlar öncelikle söliim niye lars ewt ortada travis barker veya ne biliim mike portnoy gibi dawulcular olabilir bu insanlar bana göre sadece hızlarıyla insanları etkiliyor.Yani şu ana kadar dooru düzgün ne travis'in ne mike'ın şarkı içinde insanı büyüleyicek bşi yaptıklarını görmedim.Ama larsa'a bakarsak adamın yazdıığı ataklarıdan tutunda ritm arasına soktuu ilginç ataklara kadar hepsi muhteşem ve yazması zor olan bi iş.Eğer ki illede hiz ise istediğiniz hemen MetallicA - Dyer's Eve indirilir,dinlenir ve lars karşıtlarına en uygun ders verilir.
  • o benim en fawori parcamdır:) ama bu güne kadar larsın araLara sıkıstırdığı iLginc bi atak görmedim!
    mike portnoy sarkıLarda direk soLo atıyor sanKi yaa!

yaa benim soruyu biLen yok mu yaa????
  • Memosoz senin soruna bir cewap veremıycem ama Tiger diye bir punk/rock grubu vardı onun baterıstı olabılır belki.
    ----------------
    King-arthur lars ulrich'e sıra gelinceye kadar o kadar çok ve ii baterist varki.
    Lars Ulrich'de ritm duygusu cok az tekniği cok zayıf ve hız olarakda vasatın altında bir baterist.
    Sadece bu kadar şişirilmesinin sebebi metallica gibi bır grupta calıyor olması.
    Tabiki davul calmak hızdan ibaret degıldır ama butun hızlı davulcular hem teknnige hemde ritm duyugusna sahıptırler.Sana klasık olacak diye caz davulcuları dınle lars'la karslastır demiycem Danny Carey tool'un davulcusunun live showu var sadece onu cek ve bır dınle sorular kendi kendine cewaplanacktır zaten.
    Dünyada saygın yeri olan moderndrummer dergısınde adı bile gecmez lars ulrich'in.
  • pagan (mayhem)Hellhamer i unutmuşsun,yazdığın davulcular hepside işlerinin ustaları...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i>
    <br />aLen konakoğLu/mike prtnoy/( slayer'ın dawuLcusu!!! ismini unuttum herifin yaa!!! )
    (-) LArs ulrich...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

DAVE LOMBARDO (bir zamanlar laneth dergisinde lombardo Türkiye ye gelirse 1 kere *erenler diye imza kampanyası bile düzenlenmişti.)
    tabi o da biraz abartı ama adam çalıyo abi.
  • zuahahahahah.. Kapmanyay katıLımı cok meraak ettm zuhahahahahahaaa
  • [ops]walla ben katılmamıştım.[rockbnd]severim kendisini ama...
  • peki bu arkadaşların (favori gösterilenlerin) sadece davul solosu yaptıkları bir albüm site mp3 bilen varmı?
    Dire Starits için çok güzel mp3ler var ama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.