Şimdi Ara

Sizden hoşlanan bir kızı kendinize nasıl bağlarsınız? (Yardımcı olabilirim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
11
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 Madde daha ekledim, mesaj atan arkadaşlara yardım ederken bazı şeyler aklıma geliyor..

• taktiğim yok. onunla ilgilen yeter. 2 kere işe yaradı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Bozuk Bir Para*

Bir kız benden hoşlanmaya başlasın.. Kendime acayip derecede bağlarım.. Çok güzel işliyorum kendilerine ince ince.. Sonra "köpek" gibi sadık kalıyorlar..

Soruları alayım

Not,
    Bir çok arkadaşım ilişki başında ne yaşarlarsa anlatır bana.. Bende onlara şöyle yap böyle yap derim hep.. Tek sorun bunu uyguladıktan sonra kızlardan soğuyorsunuz.. Yani en azından sizden hoşlanan yada çıktığınız kızdan acayip derecede soğuyorsunuz.. Bu sefer o sizin peşinizden koşuyor.. Böyle değişik şeyler yaşanabilir, kullanmadan önce reçeteyi okuyun ve değişik sorunlarla karşılaşırsanız bana ulaşın.

Not2 ,
    Önemli adımlar,
    1 ) Öncelikle tabikide kızın sizi biraz takması lazım size "nasıl kız tavlanır" veya "kızlarla nasıl konuşmaya başlarsınız" konusunda yardımcı olamam fakat ondan sonrakı adımlarda bir kaç noktaya dikkat ederseniz kazanırsınız.
    2 ) İlk günlerde bırakın onun dediği olsun.. Kendini havada uçuyormuş gibi kabul etsin.. Her şeyine evet diyin ve asla karşı çıkmayın. Buradaki amaç kızın bilincine işlemek.. " o benim her dediğimi yapıyor onla daha mutluyum"
    3 ) 2. notu uygularken onu sürekli güldürün.. Bu zamanlarda kızlar size her zaman " ben farklıyım, çok yalnızım, ben şöyleyim" diyerek size kendini tanıtmaya çalışacak.. Hepsi kendini farklı hissetmek istiyor ona " sen çok farklısın diğerlerinden " demeyi asla unutmayın.. ( tabiki bunu direkt söylemek etisini azaltır.. Ona inceden işleyin )
    4 ) Kız güzel olsa bile asla ona güzel olduğunu söylemeyin! Hatta arada onu azarlayın durduk yere.. Sakın ona vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyin.. Siz kendinizi kaptırmış olsanız bile bunu belli etmeyin..
    5 ) ilk konuşmanızdan 10 yada 15 gün sonra soğuk davranmaya başlayın.. Siz soğun davrandığınızda kızın kafası biraz karışmaya başlayacaktır.. Sakın bu soğuk davranmayı abartmayın. Ama gerekirse bu zamanlarda 1 gün çekilin köşeye ve onun gelmesini bekleyin.. Buradaki amaç kızın bilincine işlemek.. Kız bu sürede " o varken ben mutluydum.. Bu 10 günüm rüya gibiydi gerçekten.. Demekki onunla mutlu olacam fakat o giderse bu mutluluğumda biter" demeye başlayacaktır kendi içinden.. Demese bile bu inceden işlenecek zaten onun içine.. Bu sürede ondan mesaj gelmesini bekleyin ve mesajlarına gec cevaplar verin..
    6 ) Kız size mesaj atmaya devam edecektir büyük olasılıkla.. Aynı zamanada kızın görebileceği bir yerlerden ( twitter, facebook vb. ) arkadaşlarınızla eğlendiğinizi gösterin.. Bu kızın içinde farklı duygular uyandıracaktır. bkz, " o bensiz mutlu olabilir.. " Bu his ileride size yardımcı olabilir.. Kızın içine kaybetme korkusu yerleşeceğinde ileride istemediğiniz bir şeyi kıza yaptırabilirsiniz. Örneğin " o eteği giyme!"
    7 ) Üçlemeyi aktif bir şekilde kullanın.. Kızın kafasını karıştırmak her zaman iyidir.. Fazla abartmadan kendinizi biraz geri çekin.. Kapalı kutu olun ve sizi açmak istesin.. Asla açmasına izin vermeyin!
    Üçleme : 2 kez azarlayın 1 kez onu çok sevdiğinizi ve aşık olduğunuzu belirtin.. Azarlamayı abartmayın lütfen..
    8 ) Kızlara bir şey yapacaksanız bunu asla aşırı veya az yapmayın.. Her zaman ortasını bulun.. İlerleyen zamanlarda çevresini ve konuştuğu kişilere çeki düzen verin. Bunu hemen yapmayın.. Yavaş yavaş..
    9 ) Asla ama asla direkt emir vermeyin.. Her zaman yavaş yavaş hissettirin.. "Bu gece dışarı çıkamazsın! " demeyin.. Fakat "Bu gece dışarı çıkarsan ne olacağını görürsün" cümlesini her zaman hissettirin.. Kaybetme korkusundan dolayı istediğiniz şey konusunda yardımcı olacaktır. (ne olacağını görürsünden sonra ne yapacağınızı sizde bilmeyeceksiniz.. Hoş bir şey yapamazsınız ama bu onu bilmeyecek)
    10 ) Bir kızla asla siyaset veya din hakkında konuşmayın.. Çağımızın kızlar kendilerini tamamen bilmiş kabul edip bu konular hakkında " bak ben ne kadar hassasım" der gibi davranıyorlar.. Onlarla ters düşmeyi istemeyiz.. Burada sizin yapacağın şey sadece " yav he he" demektir.. (içinizden )
    11 ) Kızın sürekli kendisini anlatmasına izin vermeyin.. Fazla abartmadan onu tersleyerek " off sıktı bu konu, bunu mu konuşacaz?" havasına girin inceden.
    12 ) Bir kız sizi tamamen tanırsa artık aşacağı yok kalmamış demektir.. Sizi tamamen tanımasına asla izin vermeyin.. Merak duygusu her zaman içinde kalsın.. Bu merak duygusu kendi kendini besleyerek kızı size doğru itecektir.. Buda size mesaj atma isteği uyandıracaktır.
    13 ) Her konuda fazla ısrarcı olmayın.. Bu sıkılmasına sebep olacaktır.. Aynı zamanda hiç tepkisizde kalmayın.. Tepkisiz kalırsanız kendisiyle ilgilenmediğinizi düşünecektir yada soğuduğunuzu.. Her zaman dediğim gibi her şeyin ortası iyidir bu konularda!

Aklıma geldikçe eklerim

Hocam Wp için tel ni verir misiniz ciddi anlamda bir iki sey danışmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soğuk davranından sonra okumadım

• Horttt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.