Şimdi Ara

Sizde de bu sorun var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete bağlandığımda çoğu sitede sayfa görüntülenmiyor yazısı çıkıyor. ip adresimi değiştiriyorum bazı siteler açılıyor ama açık olan bazı sitelerde sayfa görüntülenmiyor çıkıyor. yani tam anlamıyla tek bağlantıda tüm sitelere giremiyorum.sizde de bu sorun oluyor mu?

• Çözümü gayet basit.Şimdi adım adım aşşağıdakileri uygulayın.
    1.Başlat–>Denetim masasına ve daha sonrada Ağ bağlantılarına girin.
    2.Burda karşınıza “Yerel ağ bağlantısı” çıkacak.Bunun üzerine sağ tıklayıp özellliklere girin.
    3.Karşınıza “bu abğlantı aşşağıdaki öğeleri kullanır” şeklinde bir yazı çıkacak bu yazının altında bulunan “İnternet Erişim Kuralları (TCP/İP)” ye tıklayın.
    4.Ve son işlem.Karşınıza pasif durumda olan şu seçenek çıkacak”Aşşağıdaki DNS sunucu adresini kullan”.Bunun solundaki kutucuğa tik işareti koyun ve “Yeğlenen DNS sunucusu yazan yerin karşısına şu numarayı yazın "4.2.2.1" , "4.2.2.2" , "4.2.2.3" , "4.2.2.4". bunları deneyin biri olmazsa dierleri oluyor.Ve daha sonra Tamam diyip pencereleri kapatın.
    Çalışıp çalışmadığını test etmek için telekomun engellediği herhangi bir siteye(örneğin megaupload.com gibi) giriş yapın.
    Gördüğünüz üzere site gayet güzel açılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: whiteddd

Çözümü gayet basit.Şimdi adım adım aşşağıdakileri uygulayın.
    1.Başlat�>Denetim masasına ve daha sonrada Ağ bağlantılarına girin.
    2.Burda karşınıza �Yerel ağ bağlantısı� çıkacak.Bunun üzerine sağ tıklayıp özellliklere girin.
    3.Karşınıza �bu abğlantı aşşağıdaki öğeleri kullanır� şeklinde bir yazı çıkacak bu yazının altında bulunan �İnternet Erişim Kuralları (TCP/İP)� ye tıklayın.
    4.Ve son işlem.Karşınıza pasif durumda olan şu seçenek çıkacak�Aşşağıdaki DNS sunucu adresini kullan�.Bunun solundaki kutucuğa tik işareti koyun ve �Yeğlenen DNS sunucusu yazan yerin karşısına şu numarayı yazın "4.2.2.1" , "4.2.2.2" , "4.2.2.3" , "4.2.2.4". bunları deneyin biri olmazsa dierleri oluyor.Ve daha sonra Tamam diyip pencereleri kapatın.
    Çalışıp çalışmadığını test etmek için telekomun engellediği herhangi bir siteye(örneğin ****.com gibi) giriş yapın.
    Gördüğünüz üzere site gayet güzel açılıyor

adam ne sormuş sen ne cevap vermişsin. adam sayfa görüntülenemiyor hatasının çözümünü sormuş sen engellenmiş siteleri açmak için dns değiştirmeyi anlatmışsın.

• can-selcik belki sorun düzelir die düşündüm biliyosan sen cevapla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 hafta önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.