Şimdi Ara

Sizce yanlış mı yapıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene istediğim sıralamayı elde edemeyince lys sonrasında mezuna kalmaya karar vermiştim fazla ayrıntıya girmeyeyim süreçle ilgili , sonuç olarak mezuna kaldım. TM den hazırlanıyorum planım ilk ygs matematigi bitirmek sonrada sözelleri bitirip lys matematik başlamaktı . Ygs mat için Fem k.özetli soru bankasını tamamen bitirdim geçen sene 11 12 matematik neti yaparken bu sene sadece matematikte 25 civarı net yapıyorum geometrisiz , geometride 0 ım onun icinde karekök 0 çözüyorum yeni başladım çabucak bitireceğim. Sonra üstüne fem ilk adım soru bankası çözmeyi düşünüyorum hızlıca , ardındanda simetri çözebilirim zaman kalırsa . sosyalde eksiğim var onu hallediyorum şu sıralar , mat2 ye de başladım .

Bundan sonra ygsye kadar geriye kalan yaklaşık 110 günde lys matematikte türeve kadar gelmeyi düşünüyorum simetriden çözeceğim ardından fem matematik soru bankası ve ygsden sonrada karekök lys matematik soru bankası çözebilirim . Edebiyatıda son 3 aya bırakmayı düşünüyorum geçen sene 41 net yaptım lysde , edebiyat adına çoğu şeyi bildiğimi düşünüyordum olmadı işte sonuçta . Bu arada ygs netlerim 85 - 95 arası değişiyor Türkçe 32-36 arası , Sosyal 25 - 30 arası , Matematik 24 - 28 arası , fen yapmıyorum sayılır .Ygs netimi arttırmak icin sosyale ağırlık veriyorum ve geometriyi halletmeye çalışacağım . Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim gittiğim yol doğrumudur . Her türlü tavsiyenize açığım yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi how you doin -- 22 Kasım 2015; 15:03:42 >

• yolun yol değal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n1rvana N kullanıcısına yanıt
    neden öyle dediniz
  • sosyalde vakit kaybetme
    eğer ygs matı bitirdiysen denemelere asıl çıkmış sorulara göz at
    Türkçe için her gün deneme çöz
    Hergün lys mat çalış en az 11. Sınıf konularına kadar gelmeye çalış
    Geometriyi video + simetriden halledip birey b ya da karekök çöz bunu ygsye kadar yayabilirsin bence vakit kaybediyorsun o kitapta
    Önce coğrafyayı bitir
    ygs geodan kitabı ocak a kadar bitirdikten sonra felsefe dil bilgisi tarih çalış üstün körü geç önemli olan denemelerde soru tipi görmek

Kısaca sözelde vakit kaybetme geo mat1 bilhassa mat2 önceliğin olmalı, bu sürede dilersen edebiyatta bir şeyler yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: n1rvana

sosyalde vakit kaybetme
    eğer ygs matı bitirdiysen denemelere asıl çıkmış sorulara göz at
    Türkçe için her gün deneme çöz
    Hergün lys mat çalış en az 11. Sınıf konularına kadar gelmeye çalış
    Geometriyi video + simetriden halledip birey b ya da karekök çöz bunu ygsye kadar yayabilirsin bence vakit kaybediyorsun o kitapta
    Önce coğrafyayı bitir
    ygs geodan kitabı ocak a kadar bitirdikten sonra felsefe dil bilgisi tarih çalış üstün körü geç önemli olan denemelerde soru tipi görmek

Kısaca sözelde vakit kaybetme geo mat1 bilhassa mat2 önceliğin olmalı, bu sürede dilersen edebiyatta bir şeyler yapabilirsin

Hocam öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sosyalde vakit kaybetmeyip bir an önce ygs coğrafyayı halledip geçeceğim ardından denemelerle pekiştiririm , türkçede de her gün paragraf sorusu çözmeye çalışıyorum ve arada kitap okuyorum yatmadan önce . Mat2 de ygs ye kadar simetri + fem soru bankası şeklinde gideceğim gittiği kadar integrale kadar gelmeye çalışacağım yinede . Ama geometride gerçekten 0 ım dediğiniz gibi video + simetri gidersem anlayabilirmiyim bilmiyorum 2 neti zor görüyorum. Buna rağmen karekök 0 ve fem ilk adım zaman kaybıysa dediğiniz gibi yapmayı deneyeyim .

• Tavsiyelerinizi esirgemeyin upp
  • Aynen coğrafya önemli lysde de çıkacak.eğer tm 3sen 1 coğrafya 1 sorusu>1 mat 2 sorusu...
    Onun dışında tekrarı ve nasıl olsa iyi diye paragraf çözmeyi sakın bırakma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Naylon Branda]

Aynen coğrafya önemli lysde de çıkacak.eğer tm 3sen 1 coğrafya 1 sorusu>1 mat 2 sorusu...

aynen tm3 , sağolun tavsiyeniz için . Geometrim çok kötü karekök 0 dan mı gideyim yoksa video + simetriden mi ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep695275

quote:

Aynen coğrafya önemli lysde de çıkacak.eğer tm 3sen 1 coğrafya 1 sorusu>1 mat 2 sorusu...

aynen tm3 , sağolun tavsiyeniz için . Geometrim çok kötü karekök 0 dan mı gideyim yoksa video + simetriden mi ne önerirsiniz ?

Karekök 0 daha iyi olur ancak geometrinin etkisi çok düşük çok zamanınız yoksa kafa yormaya pek de gerek yok. Etkisi %5...

• quote:

quote:

quote:

Karekök 0 daha iyi olur ancak geometrinin etkisi çok düşük çok zamanınız yoksa kafa yormaya pek de gerek yok. Etkisi %5...

lys için %5 ama ygsde önemi daha yüksek maalesef 8 geometri sorusundan 1 net yapınca matematikte 30 neti geçmem çok zor bir hal alıyor o yüzden geometride çalışmam gerekiyor diye düşünüyorum . En azından 3 - 4 net yapmak için

• quote:

quote:

quote:

quote:

lys için %5 ama ygsde önemi daha yüksek maalesef 8 geometri sorusundan 1 net yapınca matematikte 30 neti geçmem çok zor bir hal alıyor o yüzden geometride çalışmam gerekiyor diye düşünüyorum . En azından 3 - 4 net yapmak için

Anladım ancak toplamsa %7 yapıyor. Tabi siz bilirsiniz.

• yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.