Şimdi Ara

SİZCE SMAÇ YARIŞMASI ADİL MİYDİ???!????!??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Kardeşim 2 3 tane yapamadı diye kolay smaça kaçmadı demenin saçmalığı nerde. Ayrıca dediğim gibi İgudualanın son smaçı bence sıradan dı niye daha iii bişey yapmadı.

ne 2-3 ya adam 14 kere tekrarladı ben bıle 14. tekrarda atardım osmacı

Abi yine yanlış anlıyon yaa...2 3 tane yaptımı baktı olcak gibi değil daha bi kolay smaça geçebilirdi ben bundan bahsediyorum 2 3 tane yaptı demiyorum..Ondan sonra o smaçtan vazgeçmemesi bence cesaretini gösteriyo Ayrıca 14 kere tekrar filan diyosunda Adamda hal mi kalır 14 tekrardan sonra bide o var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 23 Şubat 2006 18:09:22 >

• dostum sen benı yanlıs anlıyon ayrıca atladıgın bı yer 7. smactan sonramı ne 3lukten denemeye basladı yanı smacını degıstırdı ok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

dostum sen benı yanlıs anlıyon ayrıca atladıgın bı yer 7. smactan sonramı ne 3lukten denemeye basladı yanı smacını degıstırdı ok..

Eee bırak da o kadar olsun zaten orta sahadan yapması çok zordu bide yorulmuştu zaten.
  • neyse daha uzatmanın anlamı nede olsa EN BUYUK KOBE
  • ya o ıguduala nın o smacı var ya adm bi kere ölmeye gelmiş gibi bişi yani sen o smacı yaparken hiç mi şu genç yaşımda kafayı panyaya vurup öteki dünyaya giderim diye korkmadın mı ya?kesinlikle ıguduala haketti ama smith de iyiydi yani ama bence ıggy almalıydı %100
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.