Şimdi Ara

Sizce Polo mu Fiesta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisi genişse onu alırdım ..
  • Kardeşim bende 2012 fiesta var. Tek sorunu araç asfalt arabası bozuk yola gelemiyor çok sallıyor arabayı. Binen arkadaşlarım süspansiyonların da sorun olduğunu zannediyor. Yakıtı olarak çok iyi ama memnunum gerisi sana kalmış. Bir fiesta kullanıcısı olarak görüşümü bildirdim

• Kesinlikle Fiesta
    İkisini de test edin zaten cevabı sizde göreceksiniz
  • Yağmur ve dizel olayı beni de soguttu biraz galiba tercihim Fiesta titanium x paketi olacak. Malesef fiyatlar uçuk bence. Doğru düzgün araba için 60 ı zorlamak gerekiyor. Peki Fiesta için 1.4 vs 1.6 nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 12 Kasım 2015; 22:12:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta en mantıklı tercih gibi ama sıfırına o kadar para verilmez deniyor.

2. Eline verilirmi peki
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-tam-otomatik-hatasiz-boyasiz-9000-de-yeni-fiesta-236262047/detay

Bu araca bu para hakedermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nero67

Kia rio bakabilirsiniz fiyat aralığınızda dizeli var. Donanım olarakta baya dolu bir araç

hocam rio hoşuma gitmedi değil 1-2 inceleme izledim, biraz gürültülü biraz fazla yakıtlı biraz sert gibi eleştiriler var,tasarımı çok hoş ama. alırsam son kasa düşünürüm 40bin e otomatik pek yok galiba ben bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Ford araba felan değil. Dönüp bakmam bile. Poloya da o parayı vermem.

Honda Jazz veya Toyota Auris öneririm o fiyata.

Neye göre böyle bir kanıya vardın.Aksine Ford en iyi markadır premium hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

En sık sorun çıkaran araçlar ne zaman en iyi marka oldu da bizim haberimiz olmadı? Benim sülalemin yarısı sanayide çalışıyor. Bir ford iki opel diyor adamlar. Yarı fiyatına bulursan al diyorlar o derece Ford araçlar çok sık arıza çıkarıyorlar en basiti dizeli için konuşayım.Fabrikadan sıfır gelen araçların mazot pompası hatalı olabilir mi? Olabilir ve hatta ford buna kullanıcı hatası bile diyebilir. Volkswagen de premiumdu bak noldu Gözünüzde fazla büyütmeyin markaları.Sağlamlık ve sorunsuzluk diyorsanız tek adres var o da japonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 13 Kasım 2015; 8:53:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

En sık sorun çıkaran araçlar ne zaman en iyi marka oldu da bizim haberimiz olmadı? Benim sülalemin yarısı sanayide çalışıyor. Bir ford iki opel diyor adamlar. Yarı fiyatına bulursan al diyorlar o derece Ford araçlar çok sık arıza çıkarıyorlar en basiti dizeli için konuşayım.Fabrikadan sıfır gelen araçların mazot pompası hatalı olabilir mi? Olabilir ve hatta ford buna kullanıcı hatası bile diyebilir. Volkswagen de premiumdu bak noldu Gözünüzde fazla büyütmeyin markaları.Sağlamlık ve sorunsuzluk diyorsanız tek adres var o da japonlar.

Tamam

• İkisi arasında Polo tabi ki ama otomatik olduğu için ona da sıcak bakmayın. i20 bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.