Bildirim
SİZCE POLİSİ ARAMALİ MİYİM?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
911i ara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence arama facebook ustunden sikayet et zaten polis ne yapicak ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin ciddiyim. -
interet üzerinden yapılan hakaretlerin takibi yapılıyor hocam, ama siz bunun için önceden facebook üzerinden şikayette bulunun ve bu şikayetinizin bir kopyası elinizde bulunsun sonra savcılığa başvurun -
quote:
Orijinalden alıntı: By_Samed
bence arama facebook ustunden sikayet et zaten polis ne yapicak ?
facebook şikayeti umursamıyor
benimde adıma açtılar facebooka 8 defa şikayet ettim herşeyi yazdım açıklamalar vs..hiç umursamadılar
nasıl olsa mahkemeye versek facebooka bir şey olmuyor diye adamların umrunda değil
yapacak bir şey yok böyle devam eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 29 Kasım 2013; 23:51:01 > -
ama belli bir kişi sikayet ederse kapanabilir hemde sikayet ederken benim adima sahte hesap secenegi var onu isaretliyip etsin bide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk önce facebook üzerinden şikayette bulun. 1 hafta içerisinde bir gelişme olmazsa da savcılığa suç duyurusunda bulun, onlar gereğini yapacaktır. Benim bildiğim bu tür işlerle polis ilgilenmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 30 Kasım 2013; 13:57:22 > -
link koy herkes şikayet ettimi1 güne kalmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X