selam yeni pc topladım makına dehşet ama kasayı iyi bi kasa almadım bien kasa aldım siyah ben buna 25 cm lik fan koymayı düşünüyorum ama ona göre fan ızgarası nerede bulacağım bilmiyorum veya şu kasanın yanarına şekiller çizerek kesipte lamba koyarak yapılan modifiyelerden yapacayım sizce hangisini yapayım ve nerde bulabilirim bu modifiye malzemelerini samsundan selamlar
sen tam olarak ne yapmak istedigine kadar ver malzemeleri o zaman alırsın 25 cm lik fan satılıyormu bilmiyorum ızgarasının oldugunuda sanmıyorum ızgarayı kendin yapmak zorunda kalabilirsin ben senin yerinde olsam yan tarafa pencere yapardım içeriyide ısıklandırma yapardım doru yerlestirecegin 3-4 ve ya 5 tane fanlada cok güzel bi sogutma yapardım sen sunları yapmak istiyorum de bizde sana ne lazım oldugunu ve nereden bulabilecegini söleyelim yoksa mod için sana burada 10000 ytl lik alısveriste yaptırırız
bence o fan wantilator gibi ses cikartir ve ona koruma bulamassin elle yapmak zorunda kalirsin ama yan tarafi seffaf yapip uzerine bi 12lik fan yerlestirirsen daha iyi olabilir. istedigin iki seyi ayni anda yapmis olursun ancak ikisindende biras kısıtlanmis olursun bunuda solemis oliim yane
sen en iyi si bi victory kasa al iyi parçalar iyi ısınır pek mod a kalkışma parçaların elden gitme imkanıda doguyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme