Şimdi Ara

Sizce Ne Yapmalıyım ? / YouTube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ,Ben vaktimin çoğunu evde geçiren biriyim, Gezmeyi ,dışarı çıkmayı veya başka insanlarla birlikte olmayı pek sevmeyen kısacası biraz asosyal biriyim, Benim kartona karşı hep bi hevesim vardı , kartondan maketler yapmayı küçüklüğümden beri çok sevmişimdir ve artık bunu bi fırsata çevirmek için bir youtube kanalı açtım, 1 ay önce başladım, batman, iron man vs gibi karakterlerin karton maskelerini yaptım , izleyenler büyük çoğunlukla beğeniyor 100 aboneye yaklaştım fakat sanırım bu iş olmıcak gibi ,

--

Sizce devam etmeli miyim ? Hedefim Öğrencilik hayatımda bana yeticek geliri çıkartabilmek ,

Daha çok abone getirebilmek için ne yapmalıyım ,Benden daha yüksek aboneli kanallar veya daha bilgili arkadaşlar beni ekleyip sohbet edebiliriz, Lütfen bana eleştiri ve önerilerinizi yazın : )
    Bu arada Yaptığım maskeleri çok daha güzel yapabilirdim fakat kartondan yapmamın sebebi herkes için maliyeti düşük olsun istiyorum Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arwen08 -- 28 Temmuz 2023; 13:47:59 >

• kanalın
  • hayırlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğurlu
  • Abone oldum güzel beğendim yazın yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane video koymuşsun bu iş olmicak galiba diyorsun. En az 100 tane video eklemen lazım dostum. Gözün almıyorsa şimdiden bırak.
  • Aynen devam, gayet güzel. Video güzel bir yerde paylaşılsa oradan tutar gider zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Best of CSB B kullanıcısına yanıt
    Mesela aklımda Cs go dan m4a1 yapmayı düşünüyorum böyle şeyler mi dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

uğurlu

Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Best of CSB

quote:

Orijinalden alıntı: arwen08

Mesela aklımda Cs go dan m4a1 yapmayı düşünüyorum böyle şeyler mi dersin ?

Aynen. Sadece maske belirli bir kitlenin ilgisini çeker ama değişik şeyler daha çok kitle demek. Mesela silah benim ilgimi çekti.

:D silah ilgini çekiyosa sıkntı büyük hocam :D insanları silahlanmaya teşvik etmek de istemem ,Ama yinede bunu denicem doğru diyorsun farklı şeylerde yapmalıyım xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arwen08 -- 3 Mayıs 2016; 11:57:50 >
  • hocam şöyle söyliyim cost play sektörü var o işlere el atın insanların hoşuna gidebilicek oyun karakterleri oyun kıliçlari vs öyle şeyleri annatırsanız belki costplay yapan insanlar abone sayınızı arttirabilir

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler , Herşeyden önce önemli olan yaptıklarımın beğenilmesi ve şimdilk sağolsun kullanıcılardan kötü bi yorum almadım sizlerede destek ve yorum için teşekkür ediyorum : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.