Şimdi Ara

sizce ne yapayım ( aşk meşk konusu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar askerliği filan yaptım. kısa dönem sadece almak kaldı onuda inşallah alıcam.

Aynı köyden benim sevdiğim ama halen sevgimi söylemeye fırsat bulamadığım bir kız var. aynı yaştayız 90lıyız.
    Ancak ailelerimizde birbirini çok iyi tanıyor, sırf bu yüzden olumsuz olursada ben onların yüzüne bir daha bakamam tereddütüde yaşıyorum.
    Ben bu kıza nasıl sevgimi anlatabilirim. bana bir yol gösterirmisiniz.
    Gizli kaçamaklı işler olcak bunlar sonra ailelerimize söylemeliyim.

bana öneride bulabilir veya yol gösterebilirsiniz. ilk önce kıza derdimi nasıl anlatabilirim. ben pek öyle çapkın biride değilim.

• çapkın biri olmamanız işin önünü daha açabilir bence bi yerde buluşun kızı karşınıza koyun derdinizi açık açık anlatın öyle telefondan mesajla falan olmaz delikanlı gibi açık açık söyleyin hocam
  • kardeş sen beni dinle köylük ortamda görücülük fazla olur git annenle konuş de ben bu kızı seviyorum olur derse derse annen onun annesine gitsin söylesin onun anneside kocasına söylesin kocasıda babana söyler kızda seviyorsa gidip istersiniz
  • İş güç sahibi olman ve iyi bir maaşının olması lazım.
    Bu arada eviniz varmı_?
    Bir de araba.

İişin şakası bu dedşklerim olmadan kız alması çok zor.Hele ki bu devirde.
    Ama nişan veyahut söz kesip işin adını koydurabilirsin.

Ayrıca kız senin onu sevdiğini biliyor mu_?
    Eğer bilmiyorsa kıza bunu söyle.Zaten öyle kızlar seni asla yarı yolda bırakmazlar.Emin ol hersey mükemmel olur.
  • İş bulun sonra annenize gidin kulağına çıtlatın anne şu kızı bana mı alsak değin 1 sene içinde aynı damın altında bulursunuz

kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenX.

kardeş sen beni dinle köylük ortamda görücülük fazla olur git annenle konuş de ben bu kızı seviyorum olur derse derse annen onun annesine gitsin söylesin onun anneside kocasına söylesin kocasıda babana söyler kızda seviyorsa gidip istersiniz

Zaten koy yerinde nasil olucak ki başka, her ortamin usul erkani okur köylerde de böyledir, başka yolu zor yani koy yerinde laf söz dedikodu çok okur basiniz agrir yoksa, tabi sen bunu ailene ac annene yani, o onun annesinin aczini yoklasin, ama sen de is bul bir yandan kardeşim yani bilmiyorum is güç var mi elinde mesleğin olsun, hakkinizda hayirlisi olsun kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.