Şimdi Ara

SİZCE NE LAPTOP ALMALIYIM ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en büyük problem ekran kartı.öncelikli olarak battlefield 3 crysis rome 2 mafia COD gibi oyunları orta seçenekte oynayabileceğim yani oyunun ön planda olduğu laptop alıcam yardımcı olursanız çok sevinirim

• Herşeye rağmen bir bütçe verebilseydiniz öneri yapmak daha kolay olurdu... Aksi taktirde seçenek o kadar çok ki bir çok kişi öneri yapmakta tereddüt edecektir.
    B,ilgi verebilirseniz çok iyi olur...
  • dell oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sentetik5 S kullanıcısına yanıt
    1800 falan
  • Hocam bende arıyordum çok hoş bir ürün buldum tavsiye ederim ekran kartıda iyi vatanda LENOVO Z500 NOTEBOOK CORE I5 2.6GHZ-6GB-1TB-2GB -15.6-WIN8 ürünü

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-360355-z500-notebook-core-i5-26ghz-6gb-1tb-2gb--156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65009
  • dostum benimde aklımda ilk lenovo vardı ama servis problemi var diyolar ve diğerlerine nazaran ömrü kısa diyolar ne denli doğru bilmiyorum ama bi bilgin var mı senin?

ve bu modeli oyun için gönderdiğinden daha iyi mi

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-374970-z500-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66459

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeaglee7 -- 19 Eylül 2013; 2:18:43 >

• Valla servis problemi konusunda bir olay anlatayım. Mahalleden çok yakın bir arkadaşımın 3 aylık lenovosu bozuldu servisi arayıp bilgiyi verdi evinden kargo gelip teslim aldı 15 gün sonrada değişim yapıldı oyle cok kotu bir servisi yoktur bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Laptop'u Almalıyım
    2 ay önce açıldı
    hangi laptop sizce
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.