Şimdi Ara

Sizce nasıl oynamışım SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce nasıl oynamışım yani böylle oynamam yeterlimi size göre bu arada yaşımı söylemek istemiyorum aslında utanıyorum ayrıca her türlü yoruma açığım. şimdiden teşekkürler.

Bu arada böyle dilencilere honor vermelimiyim bilemiyorum bu konudada yardımıcı olursanız sevinirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Knight -- 30 Ekim 2012; 17:49:38 >

• İtem buildin çok kötü belki o levelde birşey yapamazlar ama off tank kasmalıydın
  • knight online gördüm ve kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Margu

İtem buildin çok kötü belki o levelde birşey yapamazlar ama off tank kasmalıydın

Mesela build önerebilirmisin çok sevinirim bu arada görüşlerin için teşekkür ederim sorunlarımı bana söylerseniz sevinirim arkadaşlar.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrundleTheDeadTroll

knight online gördüm ve kapattım

Merak etme oynamıyorum :D kuzi gelip oynuyodu o yüzden sakın şu kuzen espirisini yapmayın yakında bayılıcam yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Knight

quote:

İtem buildin çok kötü belki o levelde birşey yapamazlar ama off tank kasmalıydın

Mesela build önerebilirmisin çok sevinirim bu arada görüşlerin için teşekkür ederim sorunlarımı bana söylerseniz sevinirim arkadaşlar.)

ayakkabı 3 pot 2 doran trınıty force blooodshırster guardıan angel maw of malmortıus gibi itemler karşıya göre kascaktın işte unseen predator adlı arkadaş sana daha detaylı anlatır
  • op heroya göre düşük bence her ne kadar nerf yemişse bile buildde yakıyo bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu saat nasıl ? SSLİ
    15 yıl önce açıldı
    Tipim nasıl beyler ssli?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ayakkabı 3 pot 2 doran trınıty force blooodshırster guardıan angel maw of malmortıus gibi itemler karşıya göre kascaktın işte unseen predator adlı arkadaş sana daha detaylı anlatır

Tamam teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam teşekkür ederim

Rica ederim o dilencilerede honor verme

• quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

op heroya göre düşük bence her ne kadar nerf yemişse bile buildde yakıyo bu arada

tamam görüşlerinizi dikkate alıyorum bu arada her ne kadar kötü yorumlar alsamda ama dediğim gibi her yoruma açığım bu arada skorum nasıl yeterlimi 13/0/11 ?
  • ÖL
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bu mesaj silindi.
    Bekliyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Knight -- 30 Ekim 2012; 18:14:26 >
  • Bu arada Knight falan diyosunuzda size ne isteyen istediğini oynar arkadaş yani sırf Knight iconu var diye insan dışlanırmı hala anlamış değilim
  • Rengar oynayanların nasıl oynamışım demesi kadar saçma bişey var mı? Oyunda Xin ile beraber en op karakterdir kendisi... "coq iyi oynımsn qnq"
  • Rengar acaip OP bir karakter.Acilen nerflenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Rengar acaip OP bir karakter.Acilen nerflenmeli

yedi zaten nerf bence gerek yok yeterki feedleme ve her zaman uyanik ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Geçen gün oynuyorum Katarinayım.Karşımda Rengar var ve ikimizde 3lvlız.Adam tüm skillerini attı öldüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Geçen gün oynuyorum Katarinayım.Karşımda Rengar var ve ikimizde 3lvlız.Adam tüm skillerini attı öldüm.

oyun basi bulasmican zaten lee sin oynarken banada oldu q+q tek bar hp kaldi nerften sonra gormedim gerci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSM kapar seni yakında.
  • Tamam haklısın katılıyorum ama benim böyle konu açıp birde ss atmam gösterişlik olduğunu düşünüyorsan tüm arkdaşlardan özür diliyorum görüşlerine saygı duyarım ama amacım bu değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Knight -- 30 Ekim 2012; 19:08:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.