Şimdi Ara

Sizce nasıl olmuş ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli bildiğim enteresan siteleri ekleyeceğim ayrıca sürekli araştırıp yeni siteler de ekleyeceğim.Ayrıca size ait siteler varsa onları da ekleyebilirim yada sizi ilginç gelen siteler olursa pmleyin ekleyeyim.

Ne dersiniz sizce nasıl olmuş.

http://www.internetikesfet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas1907 -- 12 Nisan 2012; 13:55:29 >

• reserved
    atabilirim bi site

hocam siten güzelmiş, biraz daha toplamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 30 Aralık 2011; 23:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

reserved
    atabilirim bi site

hocam siten güzelmiş, biraz daha toplamaya devam

eyvallah.elimde 300 e yakın site var böyle zaman buldukça ekleyip büyük bir arşiv yapıcam
  • Gayet hoş bir site ama sıradan bunun gibi 100lerce site var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Gayet hoş bir site ama sıradan bunun gibi 100lerce site var

bana birkaç örnek verirsen onlardan da ekleme yapayım.aslında bir nevi kendim için yapıyorum bu blogu.ama tabi eş dostta yararlansın isterim.
  • Forumda konusu bile var enterasan siteler diye googlea ilginç,enteresan siteler diye yazınca geliyor zaten.Neyse hepsini düzenlice toplaman iyi olmuş.
  • Bugüne kadar internette hiçbirşey görmediniz..

uuu çok iddaalı ama arkadaşların dediği gibi enteresan siteler yazınca çıkan kocamaaan bir arşiv vardı zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Sizce çok benzemiyor mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternet alemine yeni yeni alışanlar için yararlı olabilir. Bizim gibi kullanıcılar için bilindik şeyler var.
  • 1 ay sonra tekrar bir değerlendirme yapmanızı rica edeceğim.zaman bulabildiğim her an siteler ekleyeceğim.
  • son haline bir bakın isterseniz
  • arkadaşlar yeni şeyler ekledim.teknohaber otohaber makaleler faydalı bilgiler daha bir çok şey bakmanızı ve yorumlarınızı rica ederim.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.