Şimdi Ara

Sizce nasıl bir seçim , kullanan var mı ?? - MP3 çalar -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düşündüm taşındım I-river almaya karar verdim. Bass çok güzel dediler ben bir bass çılgınıyım da ses kalitesine çok önem veririm.

Birde yüksek kapasiteli alacatım 4-5 GB sony falan baktım HDD li diyor, ve bir yerde okudum HDD li ürünler diyerlerine göre daha hassasmış. Bende düşük bellekli 512 ya da 1GB lık flash diskli bir alet düşündüm.

Kullanım amacım;

En önemlisi müzik dinlemek kaliteli bir şekilde ve müziğin zevkine varmak.
    Düşük bellek seçtim çünkü, bilgisyarla hergün ilgilenen birisiyim ve her zaman müzik atabileceğimi düşünüyorum zaten arabada ve yanımda taşıyacam aleti, akaşma eve gelince başka müzikler atarım.

Şimdi asıl soru gelior aşağıdaki alet nasıl iyi mi?? Bass vuruşları benim için çok önemli. Gelen kulaklar nasıl kaliteli mi? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.

Teşekkürler...

Sizce nasıl bir seçim , kullanan var mı ??  - MP3  çalar -

# Kapasite:512MB / Kırmızı
    # Çalma Süresi:53 Saat
    # Bağlantı:USB 2.0
    # Equalizer:10 EQ, Kullanıcı EQ , SRS WOW =>> gerçekden işe yarıyor mu.
    # Boyutlar:85.8 x 40.8 x 29.4 mm
    # Ağırlık:49g
    # Ses Kayıt:Var
    # Ses Çıkış:15mW(R) - 15mW(L)
    # Dosya Formatı:MPEG 1/2/2.5 Layer 3, WMA, ASF, OGG
    # Bit Rate:MP3, WMA: 8Kbps ~ 320Kbps
    # Tag: ID3 V1 Tag, ID3 V2 2.0, ID3 V2 3.0, ID3 V2 4.0
    # Resim Dosyası:BMP
    # Ekran:CSTN 65,000 Renkli LCD
    # Pil:1*AA Alkaline Batarya

bu da 1GB olanın resmi

Sizce nasıl bir seçim , kullanan var mı ??  - MP3  çalar -

I-river'ın diyer ürünleri için

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=228

• ses kalitesinden şüphe etmeyecein bi ürün yasılımjım
  • ses kalitesi gerçekten güzel bir cihaz ama pil ömrü açısından daha uzun süreli modeller sony de var...sony de çok kalitelidir..

yada muzio
  • ayrıca srs wow da sesi oldukça kaliteli hale getiriyor...

farkın olup olmadığını denemek için windows media playerın ayarlarından srs wow u açarsan karşılaştırabilirsin
  • i-river'da bana tizler çokfazla geldi. kulaklıktan kaynaklanıyor olabilir başka kulaklıkla denemedim ama mx400'le son seste dinlerken "s,ş" harfleri ıslık gibi çıkıyor resmen. bu da rahatsız ediyor insanı.
  • i-river'ın hdd'li modelleri piyasanın en iyilerindendir ancak flash bellekli modellerinin yeni versiyonlarında ses çıkış gücü düşürülmüş gibi birşey duymuştum , tam emin değilim bundan hiçbir flash bellekli modelini de denemedim ama bunu da göz önünde bulundur derim . Ayrıca nedendir bilmiyorum ama genelde flash bellekli modellerin ses kaliteleri hdd'lilerden kötü oluyor , herkes ipod nano'yu çok beğeniyor ama nedense ben pek beğenmedim , belki de dandik kulaklıklar takılı olduu içindir
  • İAUDİO X5L TEK GEÇERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

i-river'ın hdd'li modelleri piyasanın en iyilerindendir ancak flash bellekli modellerinin yeni versiyonlarında ses çıkış gücü düşürülmüş gibi birşey duymuştum , tam emin değilim bundan hiçbir flash bellekli modelini de denemedim ama bunu da göz önünde bulundur derim . Ayrıca nedendir bilmiyorum ama genelde flash bellekli modellerin ses kaliteleri hdd'lilerden kötü oluyor , herkes ipod nano'yu çok beğeniyor ama nedense ben pek beğenmedim , belki de dandik kulaklıklar takılı olduu içindir

Haklısın ses gucu 18mw den 15mw ye dusurulmus ve I-river in HDD li modelleri flash lı modellerine gore biraz daha kaliteli ses veriyor. Ama ses rengi ayni yani klasik iriver kalitesi.

Eski player im ifp-890 dı simdi T10 1Gb kullanıyorum.

Garanti ederim piyasada bulunan ı-river haric diger butun markaların hdd li modellerinden daha kaliteli ses veriyor flash player olmasına ragmen. Sesi berrak, tok, guclu ve enn son seste bile en ufacık bir bozulmaya ugramıyor. Zaten v1.60 ile SRS WOW 2.0 a yukseltilmis oluyor. Bu sayede trubass, WOW efektleri ve istedigin frekans aralıgına guclendirme ile inanılmaz bir eq ya sahip oluyorsun ve eminim baska bir eq ayarı kullanmayacaksın.

Pil suresi ureticinin soyledigi sartlarda 53 saat olarak belirtilmis. Ben sos seste ve SRS efekleri ile yaptıgım testte 40 saate dustu kesintisiz olarak 1 alkaline pille.

Uretim kalitesi klasik iriver, herzamanki gibi mukemmel. Tuslar ve ekrana bakınca bunu anlıyorsun zaten.

Ergonomisini fazla begenmedim. Eski serilerdeki her yone hareket eden multiyi kaldırıp basmalı tus koymuslar ve yandaki tusların yeri pek iyi degil. Yani player a bakmadan kullanım baya zorlasmıs.

Lafın kısası flash playerlar arasında bu ses kalitesinde bir urun bulamazsın. bB konuda son derece iddialıyım playerina guvenen gelsin benim superfi 5 pro larla test edelim. Cok bass seviyorsan 40$ civarına bir Sony Ex51 kulaklık alırsın yanına ve cok memnun kalacagından eminim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.